• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۷۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

«۱۶ آذر» نماد مقاومت نخبگانی در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان است

بنیاد حفظ آثار با صدور بیانیه‌ای به مناسبت «روز دانشجو»، این روز را نقطه عطفی در جنبش دانشجویی کشور و مقاومت نخبگان در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان در تاریخ ایران دانست.

«۱۶ آذر» نماد مقاومت نخبگانی در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمده است: ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که سه تن از دانشجویان متعهد و انقلابی در اعتراض به دیدار رسمی «ریچارد نیکسون» معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و اعطای دکترای افتخاری به وی و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، توسط رژیم منحوس پهلوی در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، بعنوان نقطه عطفی در جنبش دانشجویی کشور، نماد شکل‌گیری یک حرکت و مقاومت نخبگانی در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان و سمبل بصیرت، بیداری و خودآگاهی دانشجویان در تاریخ ایران قرار گرفته است.
این بیانیه می‌افزاید: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان و جوانان به تأسی از امامین انقلاب اسلامی، همواره در صحنه‌های مختلف نیاز انقلاب و کشور نقش‌آفرین بوده‌اند. تاسیس جهاد سازندگی، سپاه و بسیج مستضعفین در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، اقدام تاریخی و راهبردی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، حضور مجاهدانه و فداکارانه در دوران پرشکوه دفاع مقدس، تشکیل جهاد دانشگاهی و مسئولیت پذیری‌های موثر در سایر صحنه‌های حساس نظام و مقابله هوشمندانه در برابر توطئه‌های دشمنان انقلاب و میهن اسلامی به ویژه در سال‌های اخیر، سند محکم و الهام‌بخشی از حرکت دانشجویان دوشادوش ملت بزرگ و مقاوم ایران، در پیشبرد آرمان‌ها و اهداف کلان انقلاب اسلامی بشمار می‌رود.
این بیانیه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و یادآوری نقش جوانان بویژه دانشجویان به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی تصریح کرده است: امروزه و با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور که دشمن در تلاش است با عملیات روانی و رسانه‌ای، پیشبرد اهداف شوم خود در تسلیم ملت ایران با تشدید تحریم و جنگ اقتصادی را رقم زند، بی‌شک تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و بهره‌گیری از قشر جوان، آگاه، متخصص و فرهیخته دانشگاهی، روند خوداتکایی کشور در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و... تحقق راهبرد ایران قوی را تقویت خواهد کرد.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت ﯾﺎد، نام و آرمان‌های بلند و تمدن ساز شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عرصه‌های امنیت و پیشرفت کشور بویژه شهدای گرانقدر ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تاکید بر لزوم تاسی جنبش دانشجویی به منویات و رهنمود‌های حکیمانه مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای حفظ آرمان خواهی، روحیه انقلابی و استکبارستیزی خود، آورده است: به فضل الهی دانشجویان متعهد، مومن، انقلابی و آینده‌ساز با هوشمندی مثال‌زدنی خود، تهدیدات طراحی شده اردوگاه دشمن برای نفوذ در جنبش دانشجویی و تضعیف این سرمایه بزرگ ملی را خنثی و لحظه‌ای از اندیشیدن به رفع چالش‌ها و بهبود وضعیت کشور و توسعه اقتدار و ظرفیت‌سازی برای ارتقای بالندگی و درخشش ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف درنگ نخواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)