پخش زنده
امروز: -
کشمش یکی از انواع خشکبارهای مغذی است که مصرف آن به همراه صبحانه تاثیر مطلوبی بر حفظ سلامت بدن دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ خشک کردن روشی برای نگهداری طولانی مدت میوه هاست که در این روش آب میوه گرفته میشود، اما ریز مغذیها در آن باقی میماند.
رنگ تیره میوههای خشک نشاندهنده انرژی و ترکیبات آنتیاکسیدانی فراوان در آن است و کشمش نیز یکی از انواع خشکبارهای مغذی است.
کشمش از قلب محافظت میکند و در کاهش فشار خون نقش دارد، زیرا منبع غنی پتاسیم محسوب میشود، همچنین فیبرهای موجود در کشمش نیز از ساختار عروق خونی محافظت کرده و مانع از تصلب آنها میشود.
باید توجه داشت که کشمش حاوی قند زیادی است و باید در حد متعادل مصرف شود.
مقدار فراوان آهن موجود در کشمش در مقابله با کمخونی موثر است، همچنین کشمش منبع غنی ویتامینهای گروه B و مس محسوب میشود که برای تشکیل گلبولهای جدید ضروری است.
فیبرهای حلنشدنی کشمش باعث تورم این دانهها میشود. این روند حرکتهای رودهای را تسهیل میکند و در صورت ابتلا به اسهال نیز کشمش مفید است، زیرا فیبرها آب را بهتدریج جذب میکنند و مانع از دفع زیاد میشوند.
کشمش نیز مانند انجیر منبع غنی کلسیم است و خوردن چند دانه همراه با ماست در وعدهی صبحانه به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند.
پتاسیم موجود در کشمش از بدن در برابر پوکیاستخوان و تحلیل مفاصل ناشی از افزایش سن محافظت خواهد کرد.
زمانی که میزان اسیدیته بدن افزایش پیدا کند، معمولا مشکلات پوستی نظیر آکنه ظاهر میشود. در این حالت همچنین ابتلا به آرتریت، افزایش اسید اوریک خون، احتمال تشکیل سنگ کلیه و کلسترول بالا نیز دور از انتظار نیست.
خوردن چند دانه کشمش همراه صبحانه باعث تامین نیاز بدن به پتاسیم و منیزیم میشود که این دو ماده باعث حفظ تعادل اسیدی قلیایی بدن میشوند.