پخش زنده
امروز: -
ظرفیت تولید مرغداریهای آذربایجانغربی در هر دوره بیش از ۱۵ میلیون و 700 هزار قطعه مرغ گوشتی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، با بیان اینکه ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ظرفیت 15 میلیون و 750 هزار قطعه مرغ در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه فعالیت می کنند،گفت: آذربایجانغربی جزو استانهای مطرح و شاخص در صنعت طیور هم از نظر تولید گوشت مرغ و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است.
اکبرکرامتی افزود: در مهرماه امسال به دلیل بیماری نیوکاسل کاهش ۴۰ درصدی جوجه ریزی در استان رخ داد که سبب عدم تعادل در بازار عرضه و تقاضا شد.
کرامتی تصریح کرد: میزان مصرف روزانه مرغ در آذربایجانغربی ۲۴۰ تن در روز است که برای تأمین این نیاز، گوشت مرغ منجمد داخلی و خارجی از کشور ترکیه وارد بازار مصرف شده است.
وی گفت: شش کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه طیور با ظرفیت ۳۹ هزار و ۵۰۰ قطعه کشتار درساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به رده های بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.
آذربایجانغربی از استانهای پیشرو در صنعت طیور کشور است که سالانه با ۱۰۲ هزار تن تولید گوشت مرغ بخش عظیمی از بازارهای استانهای همجوار را تغذیه می کند.