پخش زنده
امروز: -
رئیس جریان ملی آزاد لبنان تاکید کرد لبنان و روسیه سابقه روابط خوبی دارند و ما از نقش روسیه در لبنان و منطقه قدردانی میکنیم.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، رئیس جریان ملی آزاد در پارلمان لبنان، گفت: روسیه هرگز در امور داخلی کشورهای ما دخالت نکرده، بلکه همیشه دست دوستی به سمت ما دراز کرده است.
جبران باسیل در جریان فعالیت در حضور الکساندر روداکوف سفیر روسیه در باترون، گفت: آرزو داریم که باترون به نمادی از روابط بین ما تبدیل شود از این رو امروز سفیر از میدان جدیدی بازدید میکند که این میدان، میدان «مار جرجس» نام دارد.
وی با تاکید بر اینکه لبنان و روسیه سابقه روابط خوبی دارند و ما از نقش روسیه در لبنان و منطقه قدردانی میکنیم، افزود: مسکو هرگز در امور داخلی ما مداخله نکرده، بلکه همیشه دست دوستی خود را به سمت لبنان دراز کرده است.
جبران باسیل ادامه داد: روسیه در جنگ علیه تروریسم و ایجاد ایده بازگشت مردم به وطن و سرزمین آنها به ما کمک کرد: سوریها به سوریه، فلسطینیها به فلسطین، و ایده استقرار مردم در سرزمین خود، مانند عراقیها و لبنانیها در چارچوب حفظ منطقه با آزادیها و تنوع آن و همزیستی هماهنگ اقلیتها در آن مطرح شد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه ما همیشه در نقش مثبت روسیه میبینیم این است که بر حاکمیت و استقلال کشورها تأثیر نمیگذارد، بلکه نقش دوست و یاور را ایفا میکند و امیدواریم همه به روند صلح در این منطقه کمک کنیم.
گفتنی است جریان ملی آزاد لبنان نیز پس از نشست هیئت سیاسی خود درباره هرگونه سوء استفاده از بحران سیاسی لبنان برای بر هم زدن اوضاع در جهت تحقق برنامههای بیگانگان هشدار داد.
جریان ملی آزاد لبنان با صدور بیانیهای به ریاست «جبران باسیل» نگرانی عمیق خود را از ادامه تعطیلی توجیه ناپذیر کابینه و بی تحرکی آن به موازات گسترش بحران اقتصادی و اجتماعی کشور اعلام کرد و افزود مسائل اجتماعی در اولویت است، به همین سبب باید اوضاع را کنترل و بر اساس مسئولیت ملی و انسانی عمل کرد.
این جریان درباره بهره برداری از بحران سیاسی برای بر هم زدن اوضاع اقتصادی، مالی و امنیتی جهت تحقق اهداف و برنامههای بیگانگان هشدار داد و از پارلمان خواست از کابینه درباره علت برگزار نکردن نشستهای خود توضیح بخواهد.
جریان ملی آزاد بار دیگر از دولت خواست طرح توزیع کوپن را به عنوان مبنای شبکه امنیت اجتماعی اجرا و علل تاخیر در این کار و مسئولان آن را شناسایی کند و از پارلمان نیز خواست برای تصویب قانون حمایت از شبکه امنیت اجتماعی، نشستی فوری برگزار کند.
این جریان کشمکشهای موجود در دستگاه قضایی را به سبب وجود برنامههای خاص و شخصی کردن مسائل، عامل لطمه وارد شدن به جایگاه این دستگاه دانست که رفتار مسئولانه و احیای جایگاه دستگاه قضایی و جلب مجدد اعتماد لبنانیها به این دستگاه را میطلبد، زیرا مردم منتظر نتایج تحقیقات درباره «انفجار بندر بیروت» و جنایت «الطیونه» به منظور آماده شدن مقدمات برگزاری محاکمههای عادلانه هستند.