پخش زنده
امروز: -
شهردار تهران در دومین برنامه از سلسله بازدیدهای هفتگی خود از مناطق شهر تهران برای بررسی مشکلات، چالشها و فرصتها از ساعت ۵:۳۰ صبح امروز به منطقه ۱۴ تهران رفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامههای امروز شهردار تهران از ساعت ۵:۳۰ بامداد با اقامه نماز جماعت صبح و زیارت مقبره شهدای گمنام در بوستان زیتون آغاز شد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران در اولین گام از بازدید خود از طرحها و پروژههای سطح منطقه سری به پل ارتباطی امام علی (ع) به خاوران زد که بر اساس گزارش کارشناسان بیش از ۴ سال است به دلیل داشتن معارض به سرانجام نرسیده است.
بررسی موانع تکمیل مسجد آدینه
شهردار تهران در دومین گام از بازدید خود از طرحها و پروژههای سطح منطقه سری به پروژه زمین مانده مسجد آدینه زد که بعد از گود برداری رها شده است این پروژه به گفته مسئولان حاضر در بازدید به دلیل مشکل در تامین منابع مالی در مرحله گود برداری رها شده است.
بررسی آخرین وضعیت پارکینگ شیوا
زاکانی در گام بعدی از بازدید خود از طرحها و پروژههای سطح منطقه سری به طرح احداث پارکینگ طبقاتی شیوا زد.
پارکینگ طبقاتی شیوا طرحی مشارکتی است که از سوی شهرداری تهران دنبال میشود.
بازسازی و تجهیز مجموعه ورزشی شهید سعیدی
شهردار تهران در بازدید دیگر خود از طرحها و پروژههای سطح منطقه به مجموعه ورزشی شهید سعیدی رفت.
قرار است مجموعه ورزشی شهید سعیدی (از جمله زمین چمن و دیگر امکانات آن) به گونهای بهسازی شود تا جانبازان و معلولان نیز بتوانند از این مجموعه استفاده کنند.
ضرورت استفاده از پتانسیل فکری نخبگان
در ادامه دومین پویش قرار خدمت نوبت به حضور علیرضا زاکانی در جمع نخبگان منطقه ۱۴ تهران رسید.
در ابتدای این جلسه امین سالاری پور شهردار منطقه ۱۴ گفت: یکی از موضوعات اصلی در مدیریت شهری ارتقای کیفیت زندگی است که این ارتقا به احساس تعلق مکانی در منطقه کمک خواهد کرد.
شهردار منطقه ۱۴ خاطرنشان کرد: نخبه پروری در این فضا به محیط پرورش و ظهور و بروز آنها میانجامد تا موضوعهای کاری خود را بیش از پیش به نمایش بگذارند.
او افزود: هر سازمانی برای اینکه به بالاترین حد بهره وری خود برسد باید استفاده از نخبگان را سرلوحه اقدامات خود قرار دهد.
سالاری پور گفت: شهرداری منطقه ۱۴ نیز ارتباط مستقیم با مردم و استفاده از ظرفیت نخبگان در منطقه را دنبال کرده و تا کنون بیش از ۵ جلسه با نخبگان محلی برگزار شده است.
او ادامه داد: تصمیم گرفتیم کارگروههای مختلفی را برای استفاده از ظرفیت نخبگان تشکیل دهیم تا به عنوان یک برنامه عملی اجرایی در اختیار مدیریت شهری منطقه قرار گیرد.
سالاری پور ادامه داد: توانستیم موضوعهای خاص ورزشی، کسب و کارهای خلاق و نوآور، هوشمندسازی و کنترل چاههای آب زیرزمینی و موضوعات اجتماعی را با استفاده از همین پتانسیل پیگیری کنیم.
شهردار منطقه ۱۴ گفت: کارگروهی درباره موضوع آسیبهای اجتماعی هم تشکیل شد که آسیبهای اجتماعی را به ویژه در محله شیوا ابتدا مورد ارزیابی و سپس با ارائه راهکار مناسب کاهش دهیم.
او خاطرنشان کرد: استفاده از فضاهای بی دفاع شهری و تبدیل آن به نقطهای امن، توجه به مسئله محیط زیست و فضای سبز و توسعه شهر هوشمند در این کارگروهها مطرح شده است.
سالاری گفت: با دانش آموزان نخبه نیز جلسهای تشکیل و ایدههای خوبی از دل این جلسه خارج شد که تصمیم بر عملی کردن آنها داریم و به دنبال آن هستیم که بحث مشارکت جویی از مردم و نخبگان را در پروژهها و موضوعات اجتماعی و فرهنگی پیگیری کنیم.
نخبگان منطقه ۱۴ به شهردار تهران چه گفتند؟
زاکانی پس از حضور در جمع نخبگان منطقه ۱۴ شهر تهران به سخنان آنها گوش داد و نظر آنها را جویا شد.
نخبگان حاضر در این نشست درباره موضوعهایی مانند اصلاح ساختاری بودجه ریزی و افزایش سرانه در منطقه ۱۴، توجه به محلات قدیمی و بافت فرسوده که ساختمانهای آن بیش از ۵۰ سال قدمت دارند و تسهیل در نوسازی این بافت، مشخص شدن تکلیف خط آسمان در مناطق سخن گفتند.
شفاف سازی قوانین در حوزه شهرسازی، پیگیری ایمن سازی میدانگاه امیرکبیر و زدودن بزه از آن و تهیه پیوست اجتماعی برای پروژههای پیش رو، رسیدگی به وضعیت پلههای برقی، کمک به باز شدن اتوبان شهید شوشتری، نظارت جدیتر بر پیمانکاران حوزه خدمات شهری و در اختیار قرار دادن مجموعه مهرورزان به مردم مطالبات دیگری بود که از سوی نخبگان به آنها اشاره شد.
همچنین ایجاد عدالت شهری و شهروندی در نظام شهرداری، فراهم کردن امکان مشارکت اجتماعی توسط شهرداری به جای دخالت در این امر، استفاده از فعالین کف جامعه در قرارگاه اجتماعی، هم افزایی بین گروههای اجتماعی و جهادی، جلب مشارکت مردمی و استفاده از شورایاران برای حل آسیبهای اجتماعی و توجه به آموزش و کسب و کارهای جدید از دیگر دغدغههای نخبگان منطقه ۱۴ است.
نخبگان همچنین توجه و رسیدگی به جانبازان شیمیایی و نامگذاری معابر به نام جانبازان شیمیایی که به شهادت میرسند، تهیه دانشنامه جانبازان شیمیایی و اختصاص فضایی برای ایجاد مرکز و موزه جانبازان شیمیایی، حمایت از ورزش شهروندی و ایجاد فضاهای بیشتر برای ورزش شهروندان و نامگذاری دو ورزشگاه شهرداری به نام دو مسلمان تاثیرگذار در عرصه جهانی ورزش محمد علی کلی و محمد صلاح را خواستار شدند.