پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران باید هر چه سریعتر برای ایمن سازی یا پر کردن گودهای رها شده در شهر تهران اقدام کرد، گفت: این گودها در سطح پایتخت وحشتآفرین و خوفبرانگیز است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در تذکری در ارتباط با گودهای رها شده در سطح شهر تهران اظهار کرد: بنده نگران هستم و به دلیل بارندگیهایی که در تهران داریم ممکن است خطراتی درباره گودهای رها شده سطح شهر تهران رخ دهد که مهمترین این گودها در مجاورت برج میلاد است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: اگرچه این گودها مربوط به مدیریت این دوره از مدیریت شهری نیست، اما زمان بسیاری از دست رفته است و باید در این ارتباط اقدام موثری را انجام داد چرا که نتایج مطالعات نشان میدهد اگر حادثهای رخ بدهد علاوه بر خسارتهای جانی، خسارتهای مالی نیز در پی خواهد داشت.
عباسی همچنین به گود رها شده در منطقه ۹ واقع در تقاطع آیتالله سعیدی تصریح کرد: این گودها وحشتآفرین است و از شهرداران مناطق درخواست میشود نسبت به ایمنسازی گودها و یا پر کردن آنها اقدام فوری کنند.
وی همچنین در ارتباط با ساختوسازهای غیرمجاز در برخی از مناطق تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم این اقدام در برخی مناطق در حال انجام است که به لحاظ قانونی تخلف است و مدیریت شهری باید وارد شود و جلوی ساخت و ساز را بگیرد.
عوارض حاصل از کسر پارکینگ به احداث پارکینگ محلهای تخصیص نیافته است
رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران هم گفت: یکی از راهکارهایی که مدیریت شهری تهران از سال ۱۳۹۵ در دستور کار خود قرار داده تخصیص عوارض دریافتی حاصل از کسر پارکینگ برای احداث پارکینگهای محلهای در محدودههای فرسوده مناطق ۷ الی ۲۰ است. اما روند احداث و میزان پیشرفت پارکینگهای محلهای بصورت لاک پشتی است و بخش قابل توجهی از منابع حاصل از عوارض تامین کسر پارکینگ طی سالهای گذشته، صرف نگهداشت شهر و پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شهرداری تهران شده است.
خانم زهرا شمس احسان رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در سی و دومین جلسه شورا در تذکری گفت: تامین قطعی و احداث پارکینگ مورد نیاز برای تمامی واحدهای تولیدی و ساخت و سازهای شهری طبق بند ۱-۶-۶ طرح جامع، بند ۱-۱۲ ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران و مصوبه ۵۰۲ کمیسیون ماده پنج مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد:، اما در سنوات گذشته متاسفانه به روشهای مختلف از جمله اخذ تعهد از مالکان جهت تامین پارکینگ در شعاع ۲۵۰ متری، کسر پارکینگهای زیادی در سطح مناطق ۲۲ گانه بر پایتخت تحمیل شده است.
شمس احسان افزود: جهت رفع این مساله، موضوع هزینه کرد شفاف کلیه درآمدهای حاصل از عوارض کسری پارکینگ و اختصاص صد در صدی آن جهت ساخت پارکینگهای محلهای بارها در مصوبات شورای اسلامی شهر تهران مورد توجه و تاکید واقع شده و شهرداری تهران مکلف بوده است منابع حاصله (موضوع مصوبات یاد شده) را در حساب اختصاصی و جداگانهای نزد خزانه شهرداری واریز و صرفاً جهت ساخت پارکینگهای عمومی و با اولویت پارکینگهای محلهای هزینه کند و هرگونه هزینهکرد خارج از موضوع، همواره به صورت صریح غیرمجاز و ممنوع اعلام شده است.