پخش زنده
امروز: -
امسال ۳۴۰ هکتار از اراضی زراعی آذربایجان غربی زیر کشت محصول سیر می رود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از آغاز کشت سیر از مزارع استان خبر داد و گفت : از هر هکتار سطح زیر کشت سیر خشک به طور میانگین ۱۴ تن و از هر هکتار سطح زیر کشت سیر تر به طور میانگین ۳۰ تن محصول برداشت می شود.
عیدی اظهار کرد: شهرستان شاهیندژ ، مهمترین قطب تولید سیر در آذربایجان غربی به شمار میرود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه محصول سیر از جمله محصولات اصلی بهاره است، ادامه داد: ۸۰۰ نفر از بهرهبرداران، به کشت و کار این محصول پرطرفدار و پرخاصیت مشغول هستند.
وی اضافه کرد: به ترتیب شهرستانهای میاندوآب ، نقده ، مهاباد ، بوکان عمده ترین شهرستانهای تولید کننده این محصول در آذربایجانغربی به شمار می روند.
عیدی افزود: سیر تولیدی که عمدتا از ارقام محلی می باشد ، علاوه بر مصرف داخلی به سایر شهرها و استانهای کشور نیز صادر میشود.
وی خاطر نشان کرد : با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول به کشاورزان توصیه می شود برابر الگوی کشت ارائه شده توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ نمایند.