پخش زنده
امروز: -
۳۴۰ هکتار از زمینهای کشاورزی آذربایجانغربی امسال زیر کشت محصول سیر می رود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزمهاباد؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت : امسال 340 هکتار از اراضی استان به کشت سیر اختصاص می یابد که پیش بینی می شود از هر هکتار سطح زیر کشت سیرخشک به طور میانگین ۱۴ تن و از هر هکتار سطح زیر کشت سیر تر به طور میانگین ۳۰ تن محصول برداشت شود.
عیدی افزود: سیر تولیدی که بیشتر از ارقام محلی است، علاوه بر مصرف داخلی به سایر شهرها و استانهای کشور نیز صادر می شود.
وی، با بیان اینکه شهرستان شاهیندژ، مهمترین قطب تولید سیر در آذربایجانغربی است، گفت: علاوه برشاهیندژ، شهرستانهای میاندوآب، نقده، مهاباد و بوکان به ترتیب عمده ترین شهرستانهای تولید کننده این محصول در آذربایجانغربی هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی افزود: محصول سیر از جمله محصولات اصلی بهاره است و با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول، به کشاورزان توصیه می شود برابر الگوی کشت ارائه شده کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ نمایند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: ۸۰۰ نفر از بهره برداران ، به کشت و کار این محصول پرطرفدار و پرخاصیت در استان مشغول هستند.