پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: سامانه جامع زکات در کشور طراحی شده و از ابتدای آذرماه در تمام استانها اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا عسکریان در همایش توجیهی آموزشی زکات در زائرسرای کرامت مشهد در جمع روسای اداره اجرایی زکات افزود: ترویج و احیای فریضه زکات، مسؤلیت خطیر الهی است و کمیته امداد نیز در این عرصه ایفای نقش میکند.
وی به ترسیم نقشه تحول توسعه مشارکتهای مردمی و به صورت ویژه بخش زکات اشاره کرد و اعلام کرد: از سال۹۷ با رقم ۱۹هزار و ۷۶۸نفر و در سال۹۹ با رشد ۵برابری تعداد مودیان زکات به حدود ۱۰۰هزار نفر رسیدهاست.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز نیکوکاری در کشور اظهار کرد: در سطح کشور خواستار هزار مرکز تخصصی زکات هستیم.
عسکریان از ایجاد و فعالیت ۸هزار و ۶۰۰مرکز نیکوکاری در سطح کشور و با نظارت کمیته امداد خبر داد و اعلام کرد: در صورت امضای تفاهم نامه با آموزش و پرورش این تعداد به ۱۵هزار مورد افزایش مییابد و در واقع خواهر و برادر خواندگی با مدارس محروم امضا میشود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد به طرح اکرام ایتام از یک و سال و نیم گذشته تا کنون اشاره داشت و ادامه داد: تعداد حامیان مشارکت کننده در این طرح از ۶۵۰هزار نفر به یک میلیون و ۱۱۱هزار نفر رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی هم به مردمی کردن کمیته امداد در شهرستان خلیل آباد به صورت آزمایشی اشاره کرد و گفت: این طرح با محوریت زکات در شهرستان خلیل آباد اجرایی شد و موفقیتهای خوبی را در برداشت تا آنجا که مراجعات به کمیته امداد کاهش یافته است.
حبیب الله آسوده زکات را ابزار مالی برای تنظیم خانوار کشور دانست و اظهار کرد:زکات توسط مودیان دریافت و در امور نیازمندان همان محل هزینه میشود که این امر در واقع تعادل اقتصادی ایجاد میکند و این امر به ترویج فرهنگ خیر و احسان کمک میکند.
وی، با اعلام اینکه، شهرستان خلیل آباد دارای ۲۲روستا و زکات واجب آن کشمش است ادامه داد: با همراهی اعضای شورای زکات شهرستان در همه روستاهای شهرستان یک مرکز نیکوکاری تخصصی با عنوان《مرکز نیکوکاری، زکات و توانمندسازی》ایجاد شد و پرچم اصحاب زکات نصب شد تا شاهد اجرا و تعمیم نهضت زکات در سطح استان و کشور باشیم.