پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی بر توسعه زیرساختهای روستایی برای رونق اشتغال و افزایش ماندگاری جمعیت در روستاها تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، هاشمی در کارگروه اشتغال استان با اشاره به تعهد دستگاه های اجرایی برای ایجاد اشتغال، گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، بنیاد علوی، اداره کل صمت و بنیاد برکت تلاش بیشتری در زمینه ایجاد اشتغال و صحتسنجی دقیقتر در این زمینه داشته باشند.
وی افزود: تاکنون ۴۹ درصد اشتغال روستایی محقق شده و بایستی به این حوزه توجه ویژهای شود.
استاندار بر توسعه زیرساختهای روستایی برای رونق اشتغال و افزایش ماندگاری جمعیت در روستاها تأکید کرد.
هاشمی همچنین نمایشگاه های ورودی شهرستانها را اقدامی ضروری برای رونق بازار فروش و جذب گردشگر دانست و اعلام کرد: ۱۲ نمایشگاه در ورودی ۱۲ شهرستان استان باید برپا شود.
وی از پارک علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان خواست تا برای اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی تلاش کنند.
استاندار همچنین بر افزایش تسهیلات اشتغالزایی بانکی و حمایت از مشاغل خانگی تأکید کرد.
وی ضمن تشکر از نمایندگان استان برای پیگیری پروژه راهآهن خراسان جنوبی، از مدیران خواست تا برای جذب سرمایه و تأمین اعتبارات مورد نیاز استان تلاش کنند.
استاندار همچنین تأکید کرد که بانکها موظفاند تسهیلات اشتغالزایی را پرداخت کنند و عملکرد آنها در این زمینه در رتبهبندی سال آینده لحاظ خواهد شد.
هاشمی افزود: اگر تلاش ما برای رونق استان را سرمایهای برای آخرت و سعادت خود بدانیم، بیشک انگیزه و جدیت بیشتری در کار خواهیم داشت.
استاندار از عملکرد ضعیف برخی دستگاهها گلایه کرد و تأکید داشت که مدیران باید از ظرفیتهای استانی حداکثر بهره را ببرند و از محصولات داخلی استان استفاده کنند.
اشرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حوزه مشاغل خانگی تاکنون ۱۳۴ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته و ۱۰ بانک عامل در حال پرداخت تسهیلات هستند و شهرستانهای طبس، قاینات و زیرکوه بیشترین میزان دریافت تسهیلات را داشتهاند.
وی همچنین از شهرستان طبس به عنوان پیشرو در صحتسنجی اشتغال نام برد.
جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز بر لزوم پرداخت تسهیلات تکلیفی توسط بانکهای عامل تأکید کرد و اعلام کرد که این بانکها برای قرار گرفتن در رتبهبندی سال آینده باید به تعهدات خود عمل کنند.
همچنین برگزاری جلسات و وبینارهایی با فرمانداران و ارائه گزارش عملکرد مورد تأکید قرار گرفت.
در این جلسه بر لزوم ایجاد اشتغال پایدار، حمایت از کسب و کارهای روستایی و تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی تأکید شد.