همه گیری کرونا
بازگشت کرونا به اروپا
با کاهش محدودیتهای کرونایی و کاهش دمای هوا که سبب شده است بسیاری از مردم در مکانهای بسته حضور داشته باشند، در بسیاری از کشورهای اروپایی موارد ابتلا به کرونا بشدت افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون سی ان ان؛ اروپا در تلاش برای کنترل روند افزایش قابل توجه موارد ابتلا و مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کروناست.
با کاهش محدودیتهای کرونایی و کاهش دمای هوا که سبب شده است بسیاری از مردم در مکانهای بسته حضور داشته باشند، در بسیاری از کشورهای اروپایی موارد ابتلا به کووید در حال افزایش است.
این نقشه نشان میدهد موارد ابتلا به کووید تقریباً در همه کشورها غیر از فنلاند در حال افزایش است. شرق اروپا در حال دست و پنجه نرم کردن با بدترین روند شیوع کروناست. آمار موارد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در روسیه، اوکراین و رومانی جزء بالاترین آمار در جهان است.
در غرب اروپا، موارد ابتلا به کووید در آلمان به بالاترین سطح خود از ماه مه رسیده است. فرانسه هم طی ۲۴ ساعت گذشته از ابتلای بیش از شش هزار تن به کووید خبر داد. کارشناسان در انگلیس هشدار میدهند افزایش موارد ابتلا به کووید میتواند سبب تحت فشار قرار گرفتن نظام بهداشت و درمان در این کشور شود.
دکتر کاترین هندرسن مدیر بخش اورژانس رویال کالج انگلیس گفت: "ما در شرایط وحشتناکی قرار داریم و شاهد صفهای طولانی آمبولانسهای حامل افراد آسیب پذیر هستیم که در این آمولانسها منتظرند تا در نهایت بتوانند در بیمارستان بستری شوند. دیگر بیماران هم در خانه منتظر رسیدن آمولانسها هستند تا بتوانند خودشان را به بیمارستان برسانند. این موضوع سبب نگرانی من میشود، زیرا اینها بیمارانی هستند که تحت درمان قرار نگرفته اند. آنها برای رساندن خود به تأسیسات درمانی ما به مشکل خورده اند. "
فرد پلایتگن خبرنگار سی ان ان از لندن گزارش داد: موارد ابتلا به کووید ۱۹ در انگلیس همچنان در حال افزایش است و در هر روز بیش از ۴۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت میشود و این روند طی هفته گذشته ادامه داشته است. در حقیقت وزیر بهداشت انگلیس هفته گذشته اعلام کرد در این باره نگران است که موارد ابتلا ممکن است به صد هزار تن در روز برسد، زیرا فصل زمستان در حال نزدیک شدن است. در همین حال دولت انگلیس میگوید نمیخواهد از برنامه جایگزین استفاده کند که البته به معنای در پیش گرفتن اقدامات محدود کنندهتر است. بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس این هفته اعلام کرد موارد ابتلا در حال افزایش است، اما او بر این باور است که همه این رویدادها در چارچوب شاخصهایی است که قبلاً پیش بینی میشد. اکنون به نظر میرسد دولت انگلیس میخواهد با واکسینه کردن مردم، خودش را از این شرایط خارج کند. بوریس جانسون روز شنبه از مردم خواست واکسن بزنند. این روند شامل تزریق دوز تقویتی و واکسینه کردن افراد بالای ۵۰ سال و کسانی که به شدت در معرض خطر قرار دارند، میشوند. سپس باید آنهایی را واکسینه کرد که تاکنون به طور کامل واکسینه نشده اند. او گفت افرادی هستند که هنوز دوز دوم واکسن خود را دریافت نکرده اند. همچنین کودکان ۱۲ ساله هم میتوانند یک دوز واکسن تزریق کنند. همه اینها در حالی است که افراد حرفهای در بخش پزشکی در انگلیس هشدار داده اند که به اجرای طرح جایگزین نیاز است. آنها خواستار اجرای محدودیتهای کرونایی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی هستند و برای مناطق خاص، خواستار صدور گذرنامه واکسن شده اند. آنها میگویند اگر انگلیس سریعاً دست به کار نشود، با زمستانی به شدت بحرانی مواجه خواهد شد. "