پخش زنده
امروز: -
با تبدیل شدن انگلیس به دومین کشور دارای بیشترین مبتلایان روزانه به کرونا در جهان، وزیران دولت این کشور با رد امکان بازگشت دوباره محدودیتها و قرنطینهها اعلام کردند که به منظور مهار همه گیری ویروس کرونا در زمستان امسال، طرح "ب" را اجرا میکنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن؛ «متیو تیلور» (Matthew Taylor) مدیرعامل کنفدراسیون سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس بنا بر اعلام رسانهها در انگلیس از دولت خواسته است با توجه به افزایش شمار مبتلایان جدید به کووید و قربانیان این همه گیری، دوباره همه محدودیتهای کرونایی را برقرار سازد.
«کواسی کوارتنگ» (Kwasi Kwarteng) وزیر مشاغل انگلیس تاکید کرده است دوباره محدودیتهای کرونایی، از جمله اجبار در استفاده از ماسک صورت در محلهای عمومی، برقرار نخواهد شد، اما بوریس جانسون نخست وزیر تاکید کرده است به منظور پیشگیری از بحران در زمستان امسال، محدودیتهای طرح "ب" فورا آغاز شود.
وی تاکید کرد شماری از محدودیتهای کرونایی از قبیل ممنوعیت سفرها و تعطیلی کسب و کارها اصلا مفید نیست.
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد ۴۳ هزار و ۷۳۸ نفر دیگر در شبانه روز گذشته بر شمار مبتلایان به کرونا در این کشور افزوده شده و شمار مبتلایان قطعی به کرونا در انگلیس به هشت میلیون و ۵۴۱ هزار و ۶۰۶ نفر رسیده است. براساس این اطلاعیه، در روز سه شنبه این هفته همچنین ۲۲۳ بیمار کرونایی دیگر هم در این کشور جان باختند.
شبکه اسکای نیوز نیز گزارش داد، این میزان مرگ روزانه ناشی از کرونا در انگلیس، از ماه مارس امسال تاکنون، حدود ۷ ماه اخیر، سابقه نداشته است. با جان باختن شمار دیگری از بیماران کرونایی در انگلیس، شمار قربانیان کرونا در این کشور به روایت دولت به ۱۳۸ هزار و ۸۵۲ نفر رسید.
دولت انگلیس فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به کووید ۱۹ جان ببازند قربانی کرونا محسوب میکند. مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرده بیش از ۱۶۳ هزار گواهی فوت در این کشور، به علت ابتلا به کووید ۱۹ صادر شده است.
رسانههای انگلیس اعلام میکنند موج سوم همه گیری کووید در این کشور اکنون به اوج رسیده است.
شبکه تلویزوینی اسکای نیوز گزارش داد پروفسور آدام فین (Adam Finn) استاد دانشگاه بریستول و یکی از اعضای گروه مشورتی دولت انگلیس درباره واکسیناسیون گفت افزایش سریع شمار ابتلا به کووید در انگلیس ناشی از رفتار نادرست مردم این کشور است که به اشتباه تصور میکنند زندگی به حال عادی بازگشته است.
وی افزود مردم در این کشور، دیگر به توصیههای بهداشتی توجه نمیکنند و به اشتباه تصور میکنند همه گیری کووید پایان یافته است.