پخش زنده
امروز: -
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: به رغم قرارگیری هرمزگان در کنار دریا، اما میزان مصرف غذای دریایی در این استان پایین است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، دکتر غلامعلی جاودان در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما افزود: اکنون مصرف غذای دریایی در سفره مردم هرمزگان هفتهای یک وعده است درحالیکه این میزان باید دستکم بصورت یک روز در میان باشد.
وی گفت: مصرف مواد غذایی گیاهی بویژه سبزیجات نیز در رژیم غذایی مردم استان ناکافی است و این موضوع باعث دچار شدن مردم به بیماری در درازمدت میشود که برای جلوگیری از این موضوع باید مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی بیشتر شود.
بیشتر بخوانید؛ پرورش ماهیهای خاویاری در هرمزگان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، کیفیت و سلامت مواد غذایی را دو مقوله مهم در سلامت جامعه و افراد دانست و افزود: متاسفانه جوانان بیشتر به غذاهای فست فودی روی آورده اند و با توجه به اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی کمی دارند، مصرف آنها منجر به چاقی بیش از حد و بیماریهای مربوطه میشود.
دکتر غلامعلی جاودان گفت: مصرف بیش از حد چربی، نمک و افزودنیهای غذایی منجر به دیابت، چاقی و در نهایت انواع سرطان و بیماریهای عروقی میشود.