پخش زنده
امروز: -
تا پایان سال ۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری در هرمزگان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: پیش بینی میشود تولید ماهیان خاویاری سه تن بیشتر از پارسال باشد.
مسعود بارانی افزود: اکنون ۱۵ مزرعه پرورش ماهیهای خاویاری در استان فعال است و تا پایان سال نیز یک مزرعه دیگر به ظرفیت ۵۰ تن ماهی خاویاری با ۳۰ استخر به بهره برداری میرسد.
وی گفت: اکنون مزارع پرورش ماهی خاویاری در شهرستانهای رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس واقع است.
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان افزود: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی استان، ماهیهای خاویاری تاکنون رشد مناسبی داشته اند.
بیشتر بخوانید: افزایش تولید ماهیان خاویاری در هرمزگان تا پایان سال
بارانی گفت: پرورش ماهیهای خاویاری صنعتی جدید در استان است که از سال ۹۵ کار خود را آغاز کرده است.
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: ماهیهای خاویاری که در استان پرورش داده میشود از گونه فیل ماهی، اوزون برون و سیبری هستند.
رئیس اداره آبهای داخلی و سایر آبزیان اداره کل شیلات استان نیز گفت: ماهیهای خاویاری زمانی که به وزن ۳ کیلو و سن بالای دو سال برسند میتوان از گوشت آن استفاده کرد.
سیروس برازنده افزود: وقتی هم که سن ماهیان به بیش از ۸ رسید از خاویار آنها استفاده میشود.