پخش زنده
امروز: -
نهمین جشنواره صنعت غذا در مازندران با انتخاب و معرفی برترینهای این صنعت در روز جهانی غذا در ساری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران گفت: در این جشنواره که بدلیل شرایط کرونایی در سال گذشته انجام نشد ۹ کارشناس و ۱۴ واحد صنایع غذایی مازندران در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ حائز رتبههای برتر استانی شدند.
محمد مهدی گیوه چی افزود: فعالان برتر صنایع غذایی مازندران براساس شاخصهای نظارتی و در ۹ گروه غذایی انتخاب و معرفی شدند.
قوانلو و شهیدی فر روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی مازندران در این جشنواره، ارزش افزوده و تبدیل محصولات به فراوردههای تولیدی در حوزه صنایع غذایی را باعث رونق این صنعت و زمینه ساز صادرات بیشتر محصولات غذایی به خارج از کشور دانستند.
در پایان این جشنواره ضمن تجلیل از مهندس مکرمی نخستین شهید سلامت مازندران و قدردانی از خدمات خانم مشرفی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اهدای لوح سپاس و تندیس از ۲۳ کارشناس و تولید کننده برتر صنایع غذایی استان مازندران تقدیر شد.