تولید چهارهزار و ۵۰۰تُن انار در گلوگاه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از تولید ۴۵۰۰تُن انار در این شهرستان خبر داد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با اشاره به اینکه سطح باغات انار این شهرستان ۵۱۰ هکتار است گفت: پیش بینی میشود امسال چهارهزار و ۵۰۰تُن انار در باغات این شهرستان برداشت شود.
غلامرضا قنبری با بیان اینکه ۱۰۰هکتار از باغات انار این شهرستان غیربارور و ۴۱۰هکتار آن بارور است افزود: میانگین عملکرد انار این شهرستان ۱۱تُن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه درباره ارزش غذایی این محصول تصریح کرد: میوه انار منبع با ارزش ویتامینها و عناصر غذایی مانند پتاسیم، فسفر و کلسیم و سرشار از آنتوسیانین است که در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد.
به گفته وی فرآوری انار و تبدیل به رب، انار دان و پودر، سبب ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی فراوان در این بخش میشود.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با بیان اینکه هرس درختان انار یکی از مهمترین عواملی است که در افزایش عملکرد و تولید میوه مرغوب و با کیفیت نقش دارد گفت: از آنجایی که انار دارای رشد رویشی شدید بوده و پاجوش و تن جوش زیاد تولید میکند، در صورت عدم هرس، ظرف مدت کوتاهی به حالت انبوه و پرپشت درآمده و محصول آن از جهت کمی و کیفی کاهش پیدا میکند.
قنبری با بیان اینکه میوه انار هنگام رسیدگی باید برداشت شود در غیر اینصورت بیشتر میوههای درشت در اثر سردی هوا صدمه دیده و دچار ترکیدگی میشود، خاطرنشان کرد: باید دقت کرد که انار در مواقع بارندگی و یا شبنم چیده نشود، چرا که انار آبدیده زودتر ترک خورده و در انبار میپوسد.