پخش زنده
امروز: -
مقابله جدی و ریشه کنی مواد مخدر در سطح جهانی نیازمند عزم ملی تمام کشورهاست اگرچه جمهوری اسلامی ایران این بار عظیم را سال هاست به دوش می کشد و در این راه هزینه¬های فراوان مالی و جانی متحمل شده است.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: مواد مخدر به عنوان یک عامل آسیب زا میتواند فرد؛ جامعه و در سطح بزرگتر جوامع را تحت تاثیرات مخرب خود قرار دهد.
از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت سوق الجیشی که در منطقه دارد همچنان یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت قاچاق مواد مخدر از افغانستان است و تاکنون نقش مهمی در کنترل مواد مخدر در سطح جهان داشته است.
این در حالی است که اقدامات گسترده جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر؛ همواره از سوی مجامع؛ شخصیتها و موسسات بین المللی مورد تقدیر قرار گرفته است ضمن اینکه اقتدار جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر همواره بی نظیر و مورد توجه سایر کشورها بوده است.
در این نوشتار که به شیوه اسنادی به رشته نگارش درآمده است؛ نگاهی دارد به اظهارات صورت گرفته از سوی شخصیتها و موسسات بین المللی که به اشکال مختلف از اقدامات کشورمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر تقدیر کرده اند. در ادامه نگاهی گذرا به تشکیلات ستاد مبارزه با مواد مخدر داریم.
ستاد مبارزه با مواد مخدردر یک نگاه
به منظور پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با قاچاق موادمخدر و به موجب ماده ۳۳ قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب ۳/۸/۶۷ مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام، ستادی به ریاست رئیس جمهور تشکیل و کلیه عملیات اجرایی؛ قضایی و برنامههای پیشگیری و آموزش عمومی و تبلیغ علیه موادمخدر در این ستاد متمرکز است. همچنین بیش از ۱۰ وزارتخانه، سازمان، دستگاههای نظارتی و امنیتی و انتظامی و سازمانهای فرهنگی عضو این ستاد هستند.
متن کامل این مطلی در اینجا قابل دریافت است
پژوهشگر: نرگس شامحمدی