پخش زنده
امروز: -
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان: سلامت روان به عنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی و اجتماعی و پشتوانهای ملی باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، علی حسن زاده افزود: در جوامع امروزی سلامت روان از اهم شاخصهای توسعه یافتگی پذیرفته شده و انسان سالم، محور توسعه پایدار تلقی میشود.
وی توانایی سازگاری با شرایط محیطی، تغییرات محیطی، انعطاف پذیری، مسئولیت پذیر بودن و ایفای صحیح نقشهای اجتماعی، شغلی و تحصیلی از دیگر تعارف سلامت روان عنوان کرد و بیان داشت: همچنین به معنی سلامت هیجانی و روانشناختی است، به شکلی که فرد بتواند از تفکر و تواناییهای خود استفاده کند، در جامعه عملکرد داشته باشد و نیازهای معمول زندگی روزمره را برآورده سازد.
حسن زاده با بیان اینکه نیروی کار سالم و جامعه سالم جامعهای است که ویژگیهایی که در تعریف سلامت روان ذکر شده است را داشته باشد، تصریح کرد: از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای روانی مدیریت صحیح استرس، برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزش مهارتهای حل مسئله، مهارتهای زندگی، مهارت تصمیم گیری، مهارت تفکر انتقادی است که اگر این آموزشها از دوره کودکی آغاز شوند تاثیر بیشتری خواهند داشت.
به گفته معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان؛ آموزش زندگی خانواده، آموزش پیش از ازدواج، آموزش مهارتهای زندگی، مشاوره تلفنی دولتی خط ۱۴۸۰، مشاوره تلفنی غیر دولتی، معرفی به مراکز مشاوره غیر دولتی و غربالگری اضطراب کودکان ۵ و ۶ سال با هدف شناسایی زود هنگام اضطراب کودکی و ارجاع زودهنگام جهت مداخلات تخصصی و افزایش اطلاعات والدین در خصوص پیشگیری از اضطراب کودکان از طریق مهد کودک و پیش دبستانها و مراکز توانبخشی بصورت مجازی و غیرمجازی از طریق سامانه آموزشی به آدرس http://moshavereh.behzisti.gov.ir از جمله برنامههای هفته سلامت روان هستند.
بیشتر بخوانید: مراقبت از سلامت روان برای کنترل دیابت
این مقام مسئول تصریح کرد: برنامه کنترل و کاهش طلاق از طریق مراکز مشاوره سامانه تصمیم به آدرس http://www.tasmim.behzisti.net، شعارهای هفته سلامت روان و مشاوره حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا (محب) مراکز سلامت روان محلی از دیگر برنامهها به شمار میروند.