پخش زنده
امروز: -
امام جمعه مشهد گفت: فرمان رهبر معظم انقلاب "جهاد تبیین" است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ،آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی افزود: رهبر معظم انقلاب در روز اربعین امسال حکم جهاد "تبیین" دادند لذا بر همه قلم به دستان ، صاحبان رسانه موثر در فضای مجازی و آمران به معروف و ناهیان از منکر واجب است به این حکم عمل کنند.
وی افزود: کسانی که از کنار توهینها و تهمتها به انقلاب، نظام و مسئولان آن در فضای مجازی بی تفاوت عبور میکنند، مانند تماشاچیان بازار شام در زمان اسارت اهل بیت حضرت امام حسین (ع) هستند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: عمده رسالت حضرت زینب (س) و اهل بیت (ع) در جریان اسارت، تبیین یعنی بیان کردن فلسفه کربلا و واقعه عاشورا و حرکت حضرت امام حسین (ع) بود و آنچنان این وقایع را با قدرت و عظمت تبیین کردند که نظیرش هنوز در تاریخ ظاهر نشده است.
وی گفت: امروز نیازمند چنین تبیینی هستیم، درست نیست که در برابر افتراها، جنایتها و تهمتهای یک مشت افراد ضد انقلاب داخل و خارج از کشور نسبت به اصول و اساس انقلاب و نظام، بی تفاوت باشیم.
امام جمعه مشهد افزود: فرمان رهبر معظم انقلاب "جهاد تبیین" است و باید در برابر توهینها و افتراها روشنگری نمود و حتی از احساسات و عاطفه بهره گرفت و دشمن را عقب راند و از اساس نظام و انقلاب دفاع کرد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ۲ شرط برای جهاد تبیین گذاشتند، شرط اول اینکه با بداخلاقی وارد نشوید و به طرف مقابل جسارت و اهانت نکنید، تبیین باید همراه با منطق و استدلال باشد، علاوه بر آن افشاگری نسبت به فرد انقلابی که با ما اختلاف سلیقه دارد، نوعی خودزنی و زیرپای خود را خالی کردن است، تبیین باید افشای حقایق در برابر سم پاشیها باشد.
آیت الله علم الهدی گفت: شرط دوم جهاد تبیین، استمرار در تبیین حقایق است، اگر در مقام تبیین، دشمن به ما حمله کرد نباید جا بزنیم و عقب نشینی کنیم و باید در موضع خود ایستاده و پافشاری کنیم.
رییس عقیدتی، سیاسی ستاد فرماندهی کل قوا نیزامروز در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی گفت: مردم ایران با پیوستن به قیام امام خمینی (ره) باعث ایجاد انقلاب فکری و اعتقادی در جامعه آن روز شدند.
حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی در افزود: امام راحل در دوره ای قیام کردند که پنج فساد اعتقادی، سیاسی، اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی بر جامعه حاکم بود و ورود امام خمینی (ره) و پیوستن مردم به ایشان باعث اصلاح جامعه شد.