• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
خراسان رضوی » سیاسی
آیت الله علم الهدی:

امریکا هر روز در صحنه جهانی ذلیل تر می شود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی با تاکید براینکه عملیات اخیر دلاورمردان سپاه در دریای عمان «تحریم‌شکن» بود، گفت: افتضاح امریکا امروز دنیاگیر شده ، زیرا ناو امریکایی را عزیزان سپاه در دریای عمان فراری دادند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز‌جمعه مشهد در جوارامریکا هر روز در صحنه جهانی ذلیل تر می شود بارگاه رضوی افزود: شکست امریکا روز به روز است و آخرینش چند روز قبل در دریای عمان و طی عملیات دریایی دلاوران سپاه پاسداران بود. قضایا در اخبار مجزا آمده اما اصل قضیه این بوده که برحسب جراتی که این دولت دارد بنا گذاشتند که تحریم‌شکنی کند. زمانی گفتیم تحریم‌ها لغو شود اما رهبری فرمودند دشمن این کار را نمی‌کند.
وی افزود: در خط تحریم‌شکنی مسئله فروش نفت ما با شگرد‌های خاص در دستور کار قرار گرفت تا مردم را از این فشار معیشتی خارج کنیم و امریکا دید اگر این فروش توسعه پیدا کند تحریم بی‌خاصیت می‌شود. طراحی‌ها به جایی رسیده بود که نیاز به بانک‌های بین‌المللی هم نبود و با این فروش نفت تحریم شکسته می‌شود و این‌ها گفتند با قدرت نظامی جلوی این کار را بگیرند و شگردشان دزدی دریایی بود تا نفت ما را از روی امواج دریا بدزدند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی اظهار داشت: عزیزان دلاور و غیور رزمنده سپاه پاسداران قصه را رصد کرده بودند؛ این‌ها نفتکش ما را دزدیدند و نفتکش را به سمت نقطه معلومی سوق دادند، اما غیورمردان ما با بالگرد رسیدند و کشتی دشمن را تسخیر کرده و به سمت آب‌های ایران آوردند. آن‌ها پا به فرار گذاشتند، زیرا از ناو‌های ایرانی و از رزمندگان ما که دشمن را خاک و خاکستر می‌کند هراس داشتند. عملیات دلاورانه عزیزان رزمنده غیور سپاه پاسداران یک موقعیت نظامی و ارزش نظامی برای ایران داشته که همه خبرگزاری‌های دنیا آن را مخابره کردند، اما تحریم‌شکنی دشمن از همه مهمتر بود و دشمن از طریق تحریم نمی‌تواند بر ما مسلط شود.
آیت‌الله علم‌الهدی گفت: روزنامه نیویورک تایمز که یک ارگان آمریکایی است بعد از شکست امریکا در افغانستان تحلیلی قرار داده و عنوان کرده امریکا قدرت درگیری با ایران را ندارد و این داستان عملیات دریایی را نیویورک تایمز هم مخابره کرده است. افتضاح امریکا امروز دنیاگیر شده، زیرا ناو امریکایی را عزیزان سپاه در دریای عمان فراری دادند. امریکا ۴۰ سال است تحقیر می‌شود و می‌ترسد و امروز از فروپاشی می‌ترسد و اینکه مسئله‌ای به نام ایالات متحده امریکا روی کره زمین نباشد و عن قریب این اتفاق رخ خواهد داد. این وعده خدا در آیه ششم سوره قصص است؛ در مسئله باورمندی نسبت به خدا محکم و جدی بایستید.
وی با اشاره به اهمیت روز ۱۳ آبان افزود: ۵۷ سال پیش در چنین روزی امام بزرگوار به ترکیه تبعید شدند و این حرکت استکباری آمریکایی صورت گرفت؛ در سال ۵۷ نیز در مثل این روزی، دانش آموزان انقلابی ما در دانشگاه تهران مورد تهاجم نابکارانه کماندو‌های نظام مزدور آمریکایی قرار گرفتند. در سال ۶۰ نیز در چنین روزی، جوانان غیور و دانشجویان پیرو خط امام، لانه جاسوسی را تسخیر کردند و جاسوسان امریکایی را به ذلیل‌ترین وضع در اسارت خود قرار دادند. این سه خاطره سبب شده روز ۱۳ آبان روز استکبارستیزی باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: امام راحل یک پیام‌آور از جانب معصومین بود که این پیام آور در برابر استکبار جهانی ایستاد و از استقلال و آزادی و قدرت دیانت یک مردم حرف زد و مستکبران خوششان نیامد و دوست نداشتند این مردم استقلال و آزادی داشته باشند و امریکا بدش آمد و نسبت به این امام، بزرگترین جنایات را صورت دادند.
وی تصریح کرد: تسخیر لانه جاسوسی اتفاقی بود که مبنا و مصداق قرآنی دارد؛ در سوره قصص خداوند متعال می‌فرماید ما به مستضعفان مکنت روی زمین می‌دهیم تا در مقابل استکبار بایستند. امریکا حساب می‌کرد بزرگترین قدرت نظامی دنیاست و ناوگانش در اقیانوس‌های دنیا شناور است و رقیبش در حال ضعف و فرتوتی است، اما حذر و هراسش این بود که روزی این قدرت تحقیر شود و شکست بخورد و این دقیقا کاری بود که دانشجویان ما در سال ۶۰ صورت دادند و به تعبیر امام راحل این تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم بود و از آن روز تاکنون ۴۰ سال می‌گذرد و امریکا هر کار کرده با شکست روبرو شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)