پخش زنده
امروز: -
سازمانهای خیریه فعال در حوزه مواد غذایی در استرالیا میگویند میزان تقاضای خانوادههای نیازمند کمکهای غذایی در مناطقی از سیدنی که کانون شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ است، نسبت به دوران پیش از قرنطینه پنج برابر افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از گاردین، مؤسسههای خیریه فعال در حوزه مواد غذایی در استرالیا میگویند تقاضا برای کمک در مناطق جنوب غربی و غرب سیدنی همچنان در حال افزایش است به گونهای که سبدهای غذایی توزیع شده در حال حاضر بیش از پنج برابر تعداد سبدهایی است که قبل از قرنطینه سراسری میان نیازمندان توزیع شد.
سازمان «اوزهاروست» که یک سازمان فعال در زمینه کمکهای مواد غذایی است و برای افراد نیازمند سبد غذایی و غذاهای پخته تهیه میکند، در ۱۲ ناحیه دولت محلی که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا در ایالت نیو ساوت ولز دیده اند دو مرکز توزیع سبد غذایی – یکی در منطقه لاکمبا و دیگری در منطقه گرانویل – برپا کرده تا پاسخگوی افزایش درخواستها برای مواد غذایی باشد.
سارا فلومرسفلد، سرپرست عملیات امداد غذایی در سازمان اوزهاروست گفت که از ابتدای قرنطینه امسال در سیدنی، ما شاهد افزایش ۵۰۰ درصدی تقاضا برای سبدهای غذایی بوده ایم.
وی گفت: «ما شاهد تقاضای بی سابقهای در ایالت نیو ساوت ولز، به ویژه در غرب سیدنی بوده ایم. ما حدود ۱۵۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی را در سیدنی تحویل نیازمندان داده ایم که تقریباً معادل ۳۵۰ هزار وعده غذایی در هفته است. ما مجبور شدیم برنامه امداد غذایی خود را تقویت کنیم. در آغاز قرنطینه، ما هر هفته ۲۰۰۰ سبد غذایی تهیه و توزیع میکردیم. ما اکنون ۱۰ هزار سبد غذایی توزیع میکنیم.»
یکی از مدارس محلی به تلاش این سازمان برای کمک غذایی به خانوادههای نیازمند پیوسته است.
جان گُو، مدیر مدرسه دولتی شرق مریلندز گفت که معلمان متوجه شده اند که برخی دانش آموزان و خانوادههای آنها در شرایط قرنطینه از نظر مالی مشکل دارند.
وی گفت: «برخی از خانوادههای ما شبکه حمایتی ندارند که برای آنها غذا یا هرگونه نیاز دیگر را تأمین کند.»
گُو گفت وی و کارکنانش در هفته، دست کم به شش خانواده در اجتماع مرتبط با این مدرسه بسته غذایی میدهند.
وی افزود: «همیشه فرض بر این است که خانوادهها همیشه میتوانند به صورت آنلاین خرید کنند. اما برخی لزوماً دسترسی به خرید آنلاین یا حمایت افرادی که برای آنها غذا بیاورند ندارند. بنابراین، این جایی است که مدرسه وارد میشود و خلأ را پر میکند، البته وقتی ما از آن مطلع شویم. حمایت از خانوادههای نیازمند همیشه بخشی از فعالیت مدرسه ما و هر مدرسه دولتی در نیوساوت ولز بوده است.»
فلومرسفلد گفت هنوز هم تقاضا برای کمک حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد در هفته در حال افزایش است و تقاضا در ۱۲ ناحیه دولت محلی بیشتر از سایر نقاط شهر سیدنی است.
وی افزود: «در اینجا بحث محل زندگی فرد مطرح است، نه شغل و شرایط شخصی او. در غرب سیدنی ما خانوادههای بزرگ و دارای چند نسل را میبینیم که از یک درآمد واحد به صفر رسیده اند و این واقعاً سخت است. ما چیزهای زیادی از افرادی میشنویم که میگویند:" ببینید، من سال گذشته اندکی پس انداز داشتم، اما قرنطینه سال گذشته این پس اندازها را از بین برد و من فرصتی برای پس انداز مجدد نداشتم؛ بنابراین من قبلاً از پس انداز مالی شخصی خود استفاده کرده ام. " اگر در حال حاضر در یک منطقه کم درآمد زندگی میکنید یا از یک خانواده سطح پایین به لحاظ اقتصادی-اجتماعی هستید، "پس انداز روز مبادا" ندارید. افراد زیادی در خانه شما نیستند که درآمد زیادی به دست آورند.»
فلومرسفلد گفت که این سازمان با شورای محلی در ۱۲ ناحیه دولت محلی در توزیع سبدهای غذایی و غذای پخته شده و آماده همکاری میکند.
مدرسه دولتی شرق مریلند در ناحیه دولت محلی کامبرلند قرار دارد و شورای شهر یک مرکز تبادل اجتماعی را در سالن شهرداری گرانویل ایجاد کرده تا ساکنان بتوانند به غذای آماده و سبدهای غذایی دسترسی پیدا کنند. استیو کریستو، شهردار شهر کامبرلند، گفت که شورای شهر هفتهای حدود ۱۱۰۰ بسته غذایی توزیع میکند.
وی افزود: «ساکنان ناحیه ما بیشترین آسیب را در طول این قرنطینه دیده اند. ما یک جامعه چند فرهنگی آسیب پذیر هستیم که نیاز به کمک داریم. جامعه ما عمدتاً از طبقه کارگر تشکیل شده است. اکثر آنها نمیتوانند در خانه کار کنند. آنها نمیتوانند لپ تاپ به خانه ببرند و کارهای خود را از داخل خانه انجام دهند. بسیاری از آنها از ماندن طولانی در خانه خسته شده اند. مردم آسیب دیده اند. آنها برای پرداخت وام مسکن، اجاره، قبضهای خود و گذاشتن غذا در سفره خانواده تلاش میکنند. مردم خواستار پایان محدودیتها و منع رفت و آمد هستند.»
گُو نیز گفت دیدن این تعداد داوطلب که در کار بسته بندی و توزیع سبدهای غذایی کمک کرده اند بسیار خوشحال کننده بود.
وی افزود: «هر زمان که ما با شرایطی مانند همه گیری مواجه هستیم، شاهد اقدامات بشردوستانه نیز هستیم، به طوری که مردم پا پیش میگذارند و به یکدیگر کمک میکنند و مراقب هم هستند. این مصداق اجتماع تشکیل دهنده مدرسه ما و خانوادههای آنها است.»