نابودی کلسترول با یک خوراکی مفید!
محققان، یک نوع خوراکی را در حذف کلسترول بدن مؤثر میدانند.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس مطالعه محققان بیمارستان Clinique de Barcelona که نتایج آن در مجله علمی Circulation منتشر شده است، نصف فنجان گردو در برنامه غذایی روزانه ما میتواند سطح کلسترول را حدود ۸/۵ درصد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
نتایج این مطالعه، پس از انجام آزمایش روی ۶۲۸ فرد بزرگسال که روزانه این مقدار گردو به برنامه غذایی خود اضافه کردند، بهدست آمده است.
محققان، ۲ سال بعد دریافتند گروهی که روزانه گردو مصرف میکردند، سطوح پایینتری از کلسترول لیپوپروتئین با چگالی پایین، معروف به LDL داشتند. این نوع کلسترول که کلسترول بد نیز نامیده میشود، به افزایش خطر بیماریهای قلبی و سکته مغزی، ارتباط دارد.
امیلیو روس، متخصص تغذیه از بیمارستان کلینیک بارسلونای اسپانیا، درباره نتایج این مطالعه گفت: مطالعات قبلی نشان داده بودند که آجیل، بهطور کلی و گردو، بهطور خاص، میزان بیماریهای قلبی و سکته را کاهش میدهد، اما مطالعه ما نشان داد که در بهبود کیفیت ذرات کلسترول بد نیز نقش دارد.
انجمن قلب آمریکا، گردو خوردن را توصیه میکند، زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که چربیهای مفید برای قلب هستند و به مقدار زیاد در ماهیهای روغنی، وجود دارند.