امروز: -
آنغوزه، گیاه بومی خراسان است که با وجود قابلیت فرآوری و ارزآوری بالا، به‌صورت خام و فله‌ای صادر می‌شود!
تاریخ : ۱۴۰۰/۰۶/۰۹- ۱۵:۰۶
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
دریک جریب زمین گنجایش 12000نهال رادارد ازهرنهال پرورش یافته 50گرم ضمغ ویاشیره برادش میشود مدت زمان رسیدن برای برداشت محصول 5سال طول میکشه
قیمت هرکلو ضمغ آنغوزه دربازارهای افغانستان 200دلار درسال 1401بود
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha