پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین از افتتاح ۵۲۱ پروژه با اشتغالزایی ۳۹۰۰ نفر همزمان با هفته دولت در استان قزوین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قزوین، فرخزاد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین با اشاره به افتتاح طرحهای عمرانی استان در هفته دولت گفت: امسال هم مطابق سنوات گذشته ۵۲۱ پروژه در حوزههای مختلف با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۹۰۰ نفر به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: روند احداث این طرحها به صور میانگین ۱۲ ماه طول کشیده است و به طور مثال ۵۵ میلیارد تومان برای افتتاح طرحها در روستاها هزینه شده است.
فرخزاد خاطرنشان کرد: طرحهای هفته دولت امسال نزدیک به ۱۲۷ درصد نسبت به طرحهای هفته دولت سال گذشته افزایش داشته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه نزدیک به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مناطق محروم استان قزوین پیش بینی شده است گفت: نزدیک به ۹۳ میلیارد تومان در بخش راه و ۱۸۰ میلیارد تومان هم در حوزه آبفا پیش بینی شده است که با تخصیص آنها، جهش خوبی در رفع محرومیت زدایی در مناطق محروم استان قزوین خواهیم داشت.
وی افزود: گازرسانی به روستاها، اماکن ورزشی و همچنین آموزش از جمله طرحهای شاخصی هستند که در هفته دولت در مناطق روستایی استان قزوین به بهره برداری میرسند.
فرخزاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ۳۷۴ پروژه نیمه تمام دولتی در استان قزوین وجود دارد، تأکید کرد: بهره برداری از این طرحها به قیمت امروز ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این پروژهها به طور متوسط ۴۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی افزود: پروژههای بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان قزوین باید زودتر به بهره برداری برسند و در اولویت بعدی پروژههای زیر ۷۰ درصد با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری خواهند رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین تصریح کرد: مجموعه تئاتر شهر با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد به دلیل کمبود اعتبارات نیمه تمام مانده است و همچنین ورزشگاه ۶ هزار نفری در جوار ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، از جمله طرحهایی هستند که با مشارکت بخش خصوصی و یکی از واحدهای صنعتی بزرگ اجرا خواهند شد.
وی افزود: طرح آمایش سرزمینی در شورای عالی برنامه ریزی استان تدوین شده است و ما برای اجرای پروژهها باید بر اساس سند آمایش سرزمینی اقدام کنیم.
به گفته فرخزاد، طرح توسعه امامزاده حسین (ع) با مشکل تملک و تغییرات زیاد در قیمت زمین و ملک روبه رو شده است و سایر عوامل، روند اجرای این طرح را از ۱۵ سال پیش تاکنون با کندی قابل توجهی رو به رو کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: سال گذشته جزو رتبههای اول کشور در واگذاری پروژههای استان قزوین به بخش خصوصی بودیم و با توجه به مزیتهای نسبی استان قزوین از جمله نزدیکی به تهران و شمال و غیره، تا به امروز ۱۵۰ میلیارد تومان مشارکت بخش خصوصی محقق شده است.
وی افزود: از مجموع ۱۶۴ کیلومتر پروژه قزوین- الموت- تنکابن ۶۲ کیلومتر آن در استان قزوین در ۳ قطعه در حال اجراست که قطعات اول تا دوم در حوالی روستای شهرک نزدیک به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
فرخزاد گفت: قطعه سوم محور قزوین- الموت- تنکابن از شهرک تا آتان رود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به دلیل شرایط فیزیکی منطقه متاسفانه ۱۵ کیلومتر از مسیر دچار رانش زمین شد و به همین دلیل احداث ابنیه فنی از جمله تونلها و پلها در مسیر جدید در حال مطالعه است.
وی افزود: احداث اتوبان قزوین- الموت- تنکابن به قیمت امروز نزدیک به ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و تا پایان امسال، تا شهرک آسفالت میشود.
به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین، محور قزوین- الموت- تنکابن در استان مازندارن، فقط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به دلیل تأیید نشدن پیوست مطالعات زیست محیطی، اجرای این طرح به دلیل مد نظر قرار ندادن پوشش گیاهی و جنگلی استان مازندران تأیید نشده بود که بر اساس آخرین اطلاعات کسب شده، پیوست این طرح، امسال به تأیید رسیده است.
فرخزاد به روند احداث محور قزوین- کلاچای اشاره کرد و گفت: احداث این طرح در استانهای قزوین و گیلان با چالش محیط زیست روبه رو شد و در استان گیلان نیز این طرح به تأیید نرسید و فقط احداث مسیر سپارده- رحیم آباد- کلاچای به تأیید رسیده است.
وی افزود: به دلیل کمبود اعتبار، فقط همان ۷ کیلومتر احداث شده محور قزوین- کلاچای از سه راهی باراجین تا سه راهی میزوج، نزدیک به ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ابنیه فنی و پلهای مسیر را اجرا کرده و زیر بار ترافیکی میبریم و در صورت تأمین اعتبار، سایر قسمتهای این محور نیز به مرور زمان و قطعه به قطعه اجرا خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از آرزوهای دیرینه مردم استان قزوین این است که آب با کیفیت برای شرب داشته باشند، تأکید کرد: متأسفانه آب شرب سد طالقان برای آبیاری باغها و مزارع به استان قزوین منتقل شده و برای تأمین آب شرب، اقدام به حفر چاه کرده ایم.
وی افزود: سال گذشته و امسال اعتبارات خوبی برای پروژه انتقال آب از سد طالقان به آبیک تأمین شده است، اما متأسفانه نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت لوله سازی بدهکار هستیم و علیرغم تأمین نشدن اعتبارات، پیمانکار همچنان در حال اجرای طرح انتقال اب است.
به گفته فرخزاد، در صورت تأمین اعتبار، حداکثر تا ۲ ماه آینده آب شرب سد طالقان به آبیک خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای انتقال آب از سد طالقان به قزوین نیاز است که برای تأمین آن باید از بخش خصوصی استفاده کنیم، گفت: بر اساس مصوبه هیئت دولت، ۵ میلیون متر مکعب از آب سد طالقان و ۲۵ میلیون متر مکعب از پساب تصفیه خانهها به سرمایه گذاران بخش خصوصی اختصاص خواهد یافت تا برای تخصیص اعتبار ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی برای انتقال آب از سد طالقان به قزوین تشویق شوند و در صورت تأمین این اعتبار، ظرف ۲ سال آب سد طالقان به قزوین خواهد رسید.
فرخزاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان قزوین که در مجاورت استان تهران قرار دارد، متأسفانه با محرومیتهای زیادی در بخش بهداشت و درمان روبه روست، تصریح کرد: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به مساحت ۸ و نیم هکتار نزدیک به ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تأمین اعتبار، امیدواریم شاهد افتتاح این طرح باشیم.
وی افزود: ۳ تا ۴ میلیارد تومان برای بهره برداری از هر تخت بیمارستانی هزینه میشود که در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین نیاز داریم.
فرخزاد گفت: بیمارستان هزار تختخوابی به عنوان توریسم درمانی و شهرک سلامت در نظر گرفته شده که بانک پاسارگاد برای احداث این بیمارستان اعلام آمادگی کرده است و به محض برطرف شدن مشکلات، احداث این پروژه آغاز خواهد شد.