پخش زنده
امروز: -
پانزدهمین بیمارستان مخصوص بیماران کرونایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اردبیل راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛دکتر جلیلی فر جانشین فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در مراسم راه اندازی بخش های جدید بستری و آی سی یوی بیماران کرونایی بیمارستان امام رضا (ع) اردبیل گفت: از ابتدای همه گیری کرونا نیروی زمینی سپاه 200 تیم اختصاصی برای مقابله و مهار این ویروس در سطح کشور اختصاص داده است.
اکبر بهنامجو استاندار اردبیل در آیین راه اندازی این بخشها تشریح کرد: با همکاری معاونت بهداری سپاه، بخش ۶۴ تختخوابی و ۱۲ تخت آی سی یو برای درمان بیماران کووید 19 راه اندازی میشود.
وی به همکاری سپاه در پیک های مختلف کرونا در استان و برگزاری جلسات قرارگاه سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود: در پیکهای گذشته با همکاری سپاه ، کادر درمانی، عوامل اجرایی و مردم جزو استان های اول در سیر نزولی تلفات و مبتلایان بودیم.
وی به را اندازی 2 نقاهتگاه ۶۴ نفره با مشارکت ارتش در استان اشاره کرد و گفت: تمامی نیروهای نظامی اعم از ارتش ، نیروی انتظامی و سپاه در راستای مقابله با کرونا همکاری کردهاند.
استاندار اردبیل از بستری بودن ۸۷۴ نفر در بیمارستانها و هزار و ۱۰۰ نفر بستری موقت در استان خبر داد.
فرمانده تیپ ۳۷ سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل نیز گفت: به دنبال وضعیت فوق بحرانی کرونا در استان ، بخش ۶۴ تخت خوابی آی سیو و بستری بیماران کرونایی توسط نیروی زمینی سپاه در بیمارستان امام رضا(ع) در اردبیل راه اندازی شد.
سردار سید علی تدین افزود: در این بخشها ۱۲ تخت برای بخش آیسییو شهید دکتر میکاییل پورمحبت و ۵۲ تخت برای بخش بستری شهید دکتر سید حسین رضا عزیزی جهت درمان بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
فرمانده تیپ ۳۷ سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تصریح کرد: با توجه به نیاز فوری بیمارستان امام رضا (ع) اردبیل، یک دستگاه بزرگ اکسیژنساز با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر در هر دقیقه در بیمارستان امام رضا(ع) جهت تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونایی توسط نیروی زمینی سپاه استقرار یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در شبانهروز گذشته 21 خانواده اردبیلی داغدار شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل، شهرام حبیبزاده افزود: طی شبانهروز گذشته ۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و متأسفانه ۲۱ نفر بر اثر این بیماری جان باختند.
وی خاطر نشان کرد: در همین مدت خوشبختانه ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۸۶۴ نفر رسید که از این تعداد ۱۲۱ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.
وی با تاکید بر ادامه استفاده مردم از ماسک گفت: عبور از موج پنجم بیماری کرونا نیازمند رعایت دقیق نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمیها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: تاکنون در استان اردبیل ۳۵۱ هزار و ۷۰۲ دُز واکسن تزریق شده که از این مقدار ۲۷۷ هزار و ۲۶۶ دُز مربوط به نوبت اول و ۷۴ هزار و ۴۳۶ دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.
هماکنون شهرستانهای اردبیل، مشگینشهر، گرمی، خلخال، پارسآباد، سرعین و اصلاندوز در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) و شهرستانهای بیلهسوار، نمین، کوثر و نیر در وضعیت نارنجی(پرخطر) قرار دارند.