ابتکارات دریادار خانزادی در دوران فرماندهی نیروی دریایی ارتش
سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی در مراسم معارفه و تکریم فرماندهان جدید و سابق نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: حضرت آقا میفرمایند در هر دورهای که فردی به مسئولیتی گمارده میشود آن فرد یکسری ابتکاراتی را در سازمانش به خرج میدهد و در دوره دریادار خانزادی نیز شاهد این روند بودیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ بسیجی «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا، اظهار کرد: بنده به عنوان یک عضو کوچک از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از خدمات امیر دریادار خانزادی در دوره تصدی ایشان به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش تشکر میکنم.
وی ادامه داد: به تعبیر فرمانده معظم کل قوا هر کسی که مسئولیتی را بر عهده میگیرد پیش از هر چیز باید از شاخص تعهد و امانتداری برخوردار باشد و شایستگی لازم جهت امانتداری از آن مسئولیت را داشته باشد و این باعث افتخار است افرادی که انتخاب میشوند از این خصوصیات بهرهمند هستند.
سردار شیرازی افزود: دوره فرماندهی دریادار خانزادی بیانگر این است که ما میتوانیم از فرصتها در حداقل زمان نهایت استفاده را برده و کارمان را پیش ببریم؛ در این دوره نیز به لطف الهی با همه زیرساختها و فعالیتهایی که از پیش در نیروی دریایی انجام شده بود، شاهد حرکتهای قابل توجهی بودیم و حرکت اخیر یا اعزام ناوگروه نداجا به اقیانوس اطلس سبب حضور مقتدرانه و افتخار آمیز برای ملت ایران شد.
سردار شیرازی با بیان اینکه امروز توان نیروهای مسلح ایران به باور جهانیان رسیده است، گفت: امروز عملکرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به گونهای است که دشمن قدرت و اقتدار نیروهای مسلح کشورمان را به خوبی درک کرده و این قدرت به نحوی خود را نمایان کرده که موجبات عدم تصمیمگیری دشمن در برابر ایران اسلامی فراهم شده است.
رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا گفت: امروز اراده عزیزان ما در نیروهای مسلح تحت رهبری فرمانده معظم کل قوا باعث شده است در برابر فشارهای دشمن و تحریمهای ظالمانه هیچگاه پا پس نکشیده و با قدرت به راه خود در مسیر پیشرفت و تعالی ادامه دهیم.
وی تأکید کرد: یکی از توصیههای فرمانده معظم کل قوا به فرمانده جدید نیروی دریایی بهره گیری از ظرفیتها است؛ به تعبیر ایشان برای یک نظامی نمیتوان در حوزه ظرفیت حد و حدودی قائل شد حال اینکه در قبال یک نیرو و یک سازمان این ظرفیت بسیار وسیع و قابل توجه است؛ ما ظرفیتهایی داریم که یا نشناخته ایم یا شناخته ایم و کم استفاده کردهایم و یا اینکه بلا استفاده ماندهاند که باید از این ظرفیتها بهتر بهره ببریم.