پخش زنده
امروز: -
شمار فوتیهای ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آفریقا در هفته منتهی به اول اوت به بالاترین سطح از زمان شیوع این بیماری تاکنون رسیده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، کشورهای آفریقا در زمینه مقابله با شیوع بیماری کووید ۱۹ مشکلات حادی دارند. نبود واکسن برای اجرای برنامه واکسیناسیون یکی از مشکلات اصلی این کشورها است.
سی ان ان افزود: کشورهای آفریقایی کمترین آمار جهانی را در زمینه واکسیناسیون کرونا به خود اختصاص داده اند. به همین علت، شمار جان باختگان کووید ۱۹ در آفریقا به صورت بی سابقهای افزایش یافته است.
براساس آمار سازمان جهانی بهداشت، شمار فوتیهای ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آفریقا در هفته منتهی به اول اوت به بالاترین سطح از زمان شیوع این بیماری تاکنون رسیده است. در یک هفته گذشته بیش از شش هزار و چهارصد مرگ ناشی از کووید ۱۹ در آفریقا ثبت شده است که رکوردی برای این قاره است. این آمار تکان دهنده است.
نیمی از موارد ثبت شده وفتی ناشی از این بیماری در آفریقا در دو کشور تونس و آفریقای جنوبی ثبت شده است. موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در بیش از پانزده کشور آفریقایی در حال اوج گرفتن است.
گفتنی است؛ پیشتر نماینده سازمان جهانی بهداشت در آفریقا گفته بود: سرعت ابتلا و گستردگی موج سوم همه گیری در آفریقا اصلا شبیه چیزی که تا کنون مشاهده کرده ایم، نیست. شیوع سریع گونههای مسریتر به طور قابل توجهی ماهیت تهدید بر آفریقا را تغییر میدهد؛ بنابراین برای تقویت اقدامات پیشگیرانه و اجتناب از تبدیل شرایط اضطراری به فاجعه باید از هم اکنون اقدام کنیم.
عفونت با ویروس کرونا یا بیماری کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.