هفت غذای چینی که ایرانی ها میپسندند
متاسفانه ذائقه چینیها تناسب زیادی با ذائقه ایرانیها ندارد، از این رو، بهتر است غذاهایی را انتخاب کنید که طعم و مزه نزدیکتری به غذاهای ایرانی دارند.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، اگر برای سفر به چین در حال برنامه ریزی هستید، حتما این نکته در ذهنتان وجود دارد که در چین چه غذاهایی را میتوانید بخورید. کارشناسان تجارت ایران و چین در این مطلب هفت غذای پرطرفدار را به شما معرفی میکنند تا از خوردن آنها لذت ببرید.
۱- رولهای رشته فرنگی بخارپز
این غذای خیابانی به وفور در کافههای گوانگژو یافت میشود. غذای قالب قشر متوسط چین همین رولهای رشته فرنگی بخارپز است. اجزا: رولهای تهیهشده از آرد برنج، گوشت گاو یا گوشت خوک یا میگو. بعضاً از صدف و قارچ و کاهو نیز استفاده میشود.
۲- میگو سوخاری با بادام هندی
یکی از محبوبترین در میان خارجیهای ساکن چین! نام آن نشاندهنده اجزایش است. تردی بادام هندی و لطافت میگوی سرخشده، هر مشتری را به خودش جلب میکند.
۳- گوشت شیرین و ترش
این غذا رنگی قرمز و نارنجی و طعمی شیرین و ترش دارد. برای جذب سلایق مختلف، آشپزان چینی از سینه مرغ و گوشت گاو برای تهیه این غذا استفاده میکنند.
۴- خوراک مرغ کونگ پائو
یکی از محبوبترین غذاهای سیچوانی در میان چینیها و غیرچینیها. مواد اصلی تشکیلدهنده خوراک مرغ کونگ پائو عبارتند از: مرغ رندهشده، فلفل قرمز خشک و بادامزمینی سرخشده. غربیها با الهامگیری از طرز تهیه خوراک مرغ کونگ پائو موفق شدهاند نوعی غذا با ترکیب نشاسته، سبزیجات، سس ترش و شیرین و سیر لهشده ابداع کنند.
۵- توفو ماپو
یکی از محبوبترین غذاهای در حوزه آشپزی سیچوانی با قدمت بیش از ۱۰۰ سال. ماپو طعم تند و گرمی دارد. قسمت توفوی آن نیز ترکیبی از گوشت قرمز و پیاز خردشده است.
۶- وانتان
وانتان از زمان سلسله تانگ در میان چینیها محبوب بوده است. این غذا شباهت زیادی به تورتلینی ایتالیایی دارد که به صورت آش یا سرخشده مصرف میشود.
۷- رول بهاری
رول بهاری از سبزیجات یا گوشت تهیه میشود که میتواند طعمی شیرین به خود بگیرد. محتوای این غذا را دور رولهایی میپیچند و سپس سرخ میکنند. به همین خاطر، رنگی زرد به خودش میگیرد.