پخش زنده
امروز: -
تغییرات کتب درسی باید به صورت کارشناسی شده باشد، نه اینکه محتوای مفید و مؤثر این کتابها، حذف شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: بهتر است علاوه بر حفظ محتوای موجود، محتوای جدید در قالبهای گوناگون و به روز به کتاب های درسی اضافه شود.
آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد با اشاره به تلاش نویسندگان کتابهای درسی برای ارائه خوب و مؤثر محتوای درسی به دانش آموزان در سطوح مختلف گفت: خوشبختانه برخی از محتواهای سنگین و سخت کتب دینی تغییر کرده و جای خود را به محتوای مفید و کاربردی و قابل لمس برای دانش آموزان داده است.
وی ادامه داد: کتابهای آموزش زبان عربی باید تغییر مناسبی داشته باشند چراکه هنوز مطالب برخی از این کتابها بسیار سنگین است.
نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر ضرورت تربیت معلمان به عنوان محور آموزش و تربیت در آموزش و پرورش گفت: معلم الگویی برای دانش آموزان است و اگر معلم، انسان خودساختهای باشد میتواند تربیت دهندهی نسلی هم طراز انقلاب اسلامی باشد.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش هم در این دیدار با اشاره به تغییرات کتب عربی گفت: وضعیت این کتابها نسبت به گذشته بهبود یافته است و سیاست ما این است که محتوای آموزشی تنها و تنها در کتاب نیاید و کلیپهای آموزشی و سایر قالبها برای آموزش استفاده شود.
دکتر محمود امانی طهرانی افزود: لازم است تا حساسیتها نسبت به تغییرات کتابهای درسی کاهش یابد چراکه هنگامی که یک کلمه در کتابها تغییر میکند، فضای مجازی پر از انتقاد و جوسازیهای ناسالم میشود.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: از سال ۱۳۷۴کتابهای دینی متوسطه بر مبنای کتب شهید مطهری و برخی از آثار علامه طباطبایی اصلاح شد و رویکرد مناسبی برای ارائه محتوای دینی به دانش آموزان انتخاب شد.