چرا نباید هسته زردآلو یا دانه های سیب را بخوریم؟
دانههای سیب یا هستهی میوههایی، چون زردآلو برای بدن چندان خوب نیست و بهتر است آنها را مصرف نکنیم.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سیب و تمامی میوهها به تنهایی برای بدن بسیار مفید هستند و این موضوع از کسی مخفی نیست در نتیجه نیازی نیست تا فواید سیب یا دیگر میوهها را مرور کنیم. اما بد نیست بدانید که دانههای سیب یا هستهی میوههایی، چون زردآلو برای بدن چندان خوب نیست و بهتر است آنها را مصرف نکنیم. در این مطلب به تاثیر دانههای سیب یا هسته زردآلو بر بدن خواهیم پرداخت.
برخلاف تصوارت کودکی، اگر دانههای سیب یا هر میوهای را بخورید، درخت در بدنتان رشد نخواهد کرد، اما این دانهها چندان هم مفید نیستند. طبق تحقیقات MedicalNewsToday، دانههای سیب یا هستهی زردآلو برای بدن مفید نیستند و ضرر دارند. دانههای سیب و هستهی زردآلو حاوی ترکیب آمیگدالین هستند که میتواند سمی باشد. آمیگدالین گرچه به خودی خود مضر نیست، اما در صورت جویدن میتواند به سیانید هیدروژن (سیانور) تجزیه شود و مضر باشد. سیانور چیزی است که در صورت مصرف کافی میتواند بسیار خطرناک و حتی کشنده باشد. سیانور در گذشته برای قتل یا خودکشی مورد استفاده قرار میگرفت که در اکسیژن رسانی سلولها اختلال ایجاد میکند. البته سیب تنها میوهای نیست که دانههای آن حاوی آمیگدالین است. بذر بسیاری از میوهها مانند هسته زردآلو، هلو، گیلاس و حتی بادام نیز حاوی همین ماده است. پس اصلا به سراغ خوردن هستهی میوهها مخصوصا هسته زردآلو نروید.
خوشبختانه خوردن یکی دو دانه سیب یا هستهی زردآلو ضرر زیادی برای بدن نخواهد داشت، اما مصرف زیاد میتواند در مواردی حتی کشنده باشد. برای اینکه مسمومیت از مصرف دانههای سیب یا هستهی زردآلو ایجاد شود باید بین ۸۳ تا ۵۰۰ دانه سیب و هستهی زردآلو بخورید.
برای اینکه مسمومیت از مصرف دانههای سیب یا هستهی زردآلو ایجاد شود باید بین ۸۳ تا ۵۰۰ دانه سیب و هستهی زردآلو بخورید.
تیتر مناسب و صحیح این است
چرا نباید هسته زردآلو یا دانه های سیب را ((با هم - زیاد)) بخوریم؟
براساس برخی تحقیق ها، هسته های زردآلو و ... که اندکی تلخ هم تشریف داشته باشند، دارای B17 هم هستند، که کمبودش عامل اصلی سرطان است.