سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت
جنگل لفور بخشی از جنگلهای چند میلیون ساله هیرکانی است که بهخاطر پوشش گیاهی متنوع، هوای پاک و تمیز و آبشارهای متعدد، بهترین گزینه برای دورشدن از هیاهوی زندگی شهری و تجربه آرامش و سکوت در دل طبیعت به شمار میرود.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، دریاچه لفور سوادکوه در دهستانی به همین نام روی تلاقی سه رودخانه کارسنگرود، آذررود و اسکلیم روهار در منطقهای به نام دئوتک با ارتفاعی ۷۲ متری بر فراز تپهای نسبتاً بلند قرار گرفته است. آب روستاهای شهرهای بابل، بابلسر، قائمشهر، جویبار، امیرکلا، خزرشهر و فریدونکنار از این دریاچه تامین میشود.
سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت سد لفور؛ تجربهای از سکوت و آرامش در دل طبیعت
سدی که روی دریاچه لفور سوادکوه بسته شده را سد البرز یا لفوز مینامند که ابتدا قرار بود به عنوان سدی مخزنی روی بابلرود ساخته شود، اما در نهایت در سال ۱۳۷۴، در منطقه لفور و بخش شمالی سوادکوه احداث شد. سد البرز بزرگترین سد خاکی ایران است و آن را به نام آیتالله صالحی مازندرانی هم میشناسند.
با توجه به شیوع مجدد ویروس منحوس کرونا در کشور بهتر است در این روزها در خانه بمانیم و از سفر کردن خودداری کنیم.