در چهل و هفتمین نشست شورای حقوق بشر
نگرانی شدید پکن از نقض حقوق مهاجران در کشورهای غربی
مسئول دفتر نمایندگی چین در سازمان ملل اعلام کرد از موارد نقض حقوق مهاجران و آوارگان از سوی آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس، استرالیا و کانادا به شدت نگران است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از به خبرگزاری شینهوا، چین اعلام کرد از موارد نقض حقوق مهاجران و آوارگان از سوی آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس، استرالیا و کانادا به شدت نگران است.
جیانگ دوان مسئول دفتر نمایندگی چین در سازمان ملل در ژنو، در بیانیهای در چهل و هفتمین نشست شورای
حقوق بشر گفت برخی کشورها مهاجران را به مدت طولانی در بازداشتگاههایی که شرایط بسیار بدی دارند نگهداری میکنند.
جیانگ در ادامه این بیانیه گفت: در این بازداشتگاه ها، نبود خدمات اولیه مانند غذا، آب و خدمات پزشکی باعث بروز موارد فراوان مرگ غیر طبیعی مهاجران شده است. این بازداشتگاه ها، در دوران شیوع کرونا، در میان آسیب دیدهترین مناطق قرار داشتند.
وی افزود: ما به ویژه نگران شرایط در آمریکا هستیم که در آنجا اعضای خانواده مهاجران به زور از هم جدا میشوند و فرزندان را از پدر و مادرهای آنها جدا میکنند. در این شرایط بسیاری از کودکان ارتباط خود را با خانوادههای خود از دست دادند و این به وقوع وضع غم انگیز انسانی منجر شده است.
به گفته این دیپلمات چینی، برخی کشورها مهاجران را در بازداشتگاههایی خارج از خاک خود نگهداری میکنند و این مهاجران در معرض آزار و اذیت قرار میگیرند. در برخی کشورها نیز موسسات خصوصی بازداشتگاهها را اداره میکنند و در این مراکز موارد بدرفتاری و استفاده بی رویه از زور به وفور دیده میشود و حقوق این مهاجران نقض میشود.
جیانگ از شورای حقوق بشر و سایر موسسات سازمان ملل خواست تا به طور مداوم به موارد نقض حقوق بشر در بازداشتگاههای کشورهای فوق رسیدگی کنند.
وی از آن کشورها نیز خواست هم اکنون نقض حقوق بشر در بازداشتگاههای مهاجران را متوقف کنند، بازداشتگاههای خارج از خاک خود را تعطیل کنند، جداسازی کودکان از پدر و مادرها را متوقف کنند و به حقوق انسانی پناهجویان به ویژه کودکان احترام گذاشته و آن را رعایت کنند.
چين معتقد است آمریکا، که به کرات درباره
حقوق بشر سخن میگوید، کشوری است که بی دلیل با کشورهای دیگر جنگ به راه میاندازد و موجب کشته شدن تعداد زیادی از انسانها و آوارگی آنها میشود؛ کشوری که علم را تحت سیطره سیاست درآورده است، جایی که بیش از ۵۰۰ هزار نفر جان خود را بر اثر بیماری همه گیر کووید-۱۹ از دست داده اند؛ کشوری که به تبعیض نژادی و خشونت علیه اقلیتها دامن میزند؛ کشوری که در برخورد با حمل سلاح مردد است و بیش از ۴۱ هزار و ۵۰۰ نفر در یک سال بر اثر شلیک گلوله جان خود را از دست داده اند.