پخش زنده
امروز: -
فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران، اولویت واکسیناسیون را تزریق دُز دوم واکسن کرونا اعلام کرد.
دکتر علیرضا زالی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: تا پایان هفته براساس اعلام ها، واکسنهای داخلی و خارجی برای تزریق، تحویل تهران میشود.
وی افزود: به محض تحویل واکسن، امکان تزریق روزانه تا ۷۶ هزار واکسن را در تهران داریم.
دکتر زالی گفت: ۷۶ پایگاه جامع واکسیناسیون در تهران فعال است که هر مرکز میتواند روزانه هزار نفر را واکسینه کند.
وی ادامه داد: اولویت از نظر گروههای سنی نیز متعلق به افراد ۶۵ تا ۷۰ ساله خواهد بود.
دکتر زالی افزود: در صورت تامین واکسن، مشکلی در سرعت تزریق واکسیناسیون در تهران نخواهیم داشت.
وی درباره واکسیناسیون کادر اجرایی انتخابات نیز گفت: این مصوبه ستاد ملی مقابله با کروناست که به صورت کشوری اجرا میشود.
مرگ بیماران کرونایی در تهران کاهش و مراجعه سرپایی افزایش داشته است
فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران از کاهش مرگ و میر بر اثر کرونا در مقایسه با هفته گذشته در این شهر خبر داد.
دکتر علیرضا زالی در مصاحبه با خبرنگار ما، گفت: میزان مرگ بر اثر کرونا در مقایسه با هفته گذشته روند کاهشی داشته است به گونهای که در ۲۴ ساعت گذشته فقط ۳۸ بیمار در تهران بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.
وی با اشاره به افزایش یک و نیم درصدی مراجعه سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته در مقایسه با معدل هفته پیش افزود: در این مدت ۸ هزار و ۱۰۰ مراجعه سرپایی در زمینه کرونا در تهران داشته ایم که ۴ هزار و ۸۰۰ نفرشان به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
دکتر زالی اضافه کرد: در شبانه روز گذشته ۷۱۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در تهران بستری شدند که ۱۶۴ نفر آنها در بخشهای مراقبتهای ویژه به سر میبرند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران گفت: با افزایش آمار ۲۴ ساعت گذشته مجموع بیمارهای بستری در تهران ۴ هزار و ۱۰۰ نفر است و هزار و ۸۰۰ نفر نیز در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده اند.
آقای زالی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۸۰ بیمار نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده اند.
هلال احمر مسئول نظارت بر اجرای شیوه نامههای بهداشتی در شعب رأی گیری
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران هلال احمر را ناظر اجرای شیوه نامههای بهداشتی در شعب اخذ رأی اعلام کرد.
آقای دکتر علیرضا زالی در مصاحبه با خبرنگار ما، گفت: تعدادی صندوقهای رأی شناور برای انتخابات ریاست جمهوری در تهران برنامهریزی شده است که عمدتا به مراکز درمانی اختصاص مییابند و همچنین پذیرای بیماران کرونایی هستند که به دلایلی امکان حضور در شعب انتخاباتی را ندارند.
وی افزود: برنامه ریزی برای حضور ناظران بهداشتی، ایجاد شعب اخذ رأی متناسب با آمایش جغرافیایی و طراحی نرم افزارهای مناسب از جمله شعبه یاب از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از تراکم افراد و رعایت شیوه نامههای بهداشتی است.
آقای دکتر زالی افزود: شیوه نامههای برنامههای انتخاباتی بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تهیه شده که بخشی از آن مربوط به برنامههای اجتماعاتی انتخاباتی (میتینگ) هاست.
وی با اشاره به اینکه شیوه نامهای هم برای روز انتخابات تدوین و ابلاغ شده است، گفت: طولانی شدن زمان انتخابات و افزایش شعب رأی گیری به خصوص در شهر تهران که مورد تأیید استاندار تهران هم قرار گرفت، از جمله مواردی است که برای رعایت اصول بهداشتی در نظر گرفته شده است.