نشست زاکانی با فعالان حوزه خانواده و زنان فرهیخته
تعدادی از فعالان حوزه خانواده و زنان فرهیخته با آقای علیرضا زاکانی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ این نشست در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (مجتمع هفتم تیر) در حال برگزاری است.
نماینده بانوان حاضر در این نشست خطاب به زاکانی گفت: تا کنون در مناظرات و در برنامههای تبلیغاتی این هفت نامزد، برنامه قابل توجهی در بحث زنان و خانواده ارائه نشده است و آن چه که برخی نامزدها در دو مناظره قبلی درباره زنان ارائه کردند نوعی نگاه سیاسی به زنان و برای جلب آراء زنان بود.
رقیب ما قصد دارد موضوع حجاب را سیاسی کند
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت : رقیب ما با سوء استفاده از موضوع حجاب بنا دارد آن را از مقوله فرهنگی به موضوعی سیاسی و سپس امنیتی تبدیل کند.
آقای علیرضا زاکانی در نشست با فعالان حوزه زن و خانواده افزود : ما هم اکنون 3/5 میلیون زن سرپرست خانوار داریم که فقط 177 هزار نفر آنها بیمه هستند .
وی به وجود 21 میلیون زن خانه دار در کشور اشاره کرد و گفت : این تعداد زن، فرصتی طلایی برای کشور هستند که ما بتوانیم از طریق آموزش آنها به تحکیم بنیان خانواده و رشد فرزند کمک کنیم تا تحولی در این زمینه ایجاد شود.
آقای زاکانی به حضور زنان در بسیاری از عرصه های فرهنگی و دانشگاهی اشاره کرد و افزود : هم اکنون ورودی زنان به دانشگاه بسیار افزایش یافته است که این موضوع را باید به فال نیک گرفت .
وی همچنین به موضوع کنکور اشاره کرد و گفت : من قطعا کنکور را ریشه کن خواهم کرد چرا که برای رانت خوارها ، کنکور 42 میلیارد تومان گردش مالی دارد .
زاکانی افزود: ما باید شرایطی ایجاد کنیم که زنان میدان دار شوند .
نامزد انتخابات ریاست جمهوری برخی وعده ها و شعارهای تبلیغاتی مبنی بر وجود زن در کابینه دولت آینده شان را کاری غلط و خلاف قاعده توصیف کرد و گفت : ما به جای اینکه بخواهیم وعده دهیم که چند وزیر زن خواهیم داشت باید به دنبال جذب شایسته ها و حفظ کرامت هر چه بیشتر زنان باشیم .
وی افزود: در موضوع حجاب ،ما نباید کاری کنیم که لجبازی صورت گیرد و باید غیرمستقیم عمل کرد اما رقیب ما بنا دارد موضوع حجاب را سیاسی و سپس امنیتی کند.
در این نشست تعدادی از فعالان حوزه زنان و خانواده دیدگاههای خود را در خصوص مسائلی همچون بیمه زنان خانه دار مطرح کردند که یکی از این بانوان گفت ما به جای اینکه بحث حقوق زنان خانه دار را مطرح کنیم باید در خصوص بیمه آنها سخن بگوییم .
تامین سرمایه برای تحقق مشاغل خانگی برای زنان خانه دار از دیگر مباحثی بود که در این نشست مطرح شد. انتقاد از استفاده ابزاری از زنان برای رسیدن به مطامع سیاسی برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز مطلب دیگری بود که یکی از فعالان حوزه زنان و خانواده مطرح کرد.
در این نشست به نگاه عمیق مقام معظم رهبری در حوزه زنان و اشارات معظم له در خصوص اولویت توجه به حوزه خانواده اشاره ای شد.
توجه به ورزش بانوان و پرهیز از برنامه های شعارگونه در حوزه زنان از دیگر مسائل مطرح شده در این نشست بود.
قرار است آقای زاکانی در این نشست دیدگاههای خود را مطرح کند.
وزارت خانواده تشکیل میدهم
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورت پیروزی، وزارتخانهای را برای خانواده، کودکان، نوجوانان و جوانان تاسیس خواهیم کرد که وزیر و مسئول این وزارتخانه یک زن خواهد بود.
آقای علیرضا زاکانی در جلسه با بانوان فرهیخته افزود: قطار تغییر جامعه برمبنای فرهنگ است که در این میان نقش بانوان در خانواده بسیار اهمیت دارد، لذا بانوان نیاز به صیانت دارند. علاوه بر این نقش زنان در عرصه اجتماع نیز بسیار اساسی و مهم است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با تاکید بر حضور زنان در عرصه سیاست گفت: هنر نیست که بگویند یک زن راننده بلدوزر شده، اما هنر است بگویند یک زن سیاستمدار و مدیر شده است.
زاکانی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر ۳.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور هستند که تعداد اندکی تحت پوشش بیمه قرار دارند، همچنین ۲۱ میلیون زن خانهدار در کشور حضور دارند که اگر در جهت تحقق خانواده مطلوب آموزش ببینند شاهد تحول جدی در عرصه فرهنگی کشور خواهیم بود.
وی با اشاره به تأسیس وزارتخانهای با محوریت خانواده افزود: در صورت پیروزی و موفقیت در عرصه رقابت انتخابات ریاستجمهوری، وزارتخانهای را برای خانواده، کودکان، نوجوانان و جوانان تاسیس خواهیم کرد که وزیر و مسئول این وزارتخانه یک زن خواهد بود و امور زیر نظر او انجام میشود. امیدوارم بتوانیم الگوی جدیدی از حضور بانوان داشته باشیم و از حقوق آنها در خانواده و جامعه صیانت کنیم.
زاکانی با اشاره به الگوبرداری از غرب در حوزه زنان گفت: بعد از انقلاب افرادی مدیریت امور را در دست گرفتهاند که در امور مربوط به زنان به دنبال الگو برداری از غرب هستند. خیانت جریان رقیب باعث شده که موضوعات فرهنگی-سیاسی تبدیل به موضوعات سیاسی-امنیتی شوند.