پخش زنده
امروز: -
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از مهمترین برنامههای دولت ما (دولت اقدام و تحول) نجات اقتصاد ایران از دست بانکها و استقلال بانک مرکزی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسن رضایی میرقائد، پس از ضبط برنامه انتخاباتی خود در شبکه خبر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اصلاح نظام بانکی باید به کمک خود ۲۰۰ هزار کارمند شریف شبکه بانکی که در ایام کرونا در کنار پرستاران در خط مقدم مبارزه با این بیماری قرار داشتند صورت پذیرد افزود: بلایی که نظام بانکی بر سر اقتصاد ایران آورد را بعثیهای عراقی هم نیاوردند.
وی اضافه کرد: بانکها نه تنها تولید را در این کشور به زمین زدند بلکه رفاه مردم را هم با آسیب جدی روبرو کردند لذا نخستین اقدام دولت اقدام و تحول، اصلاح نظام بانکی خواهد بود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: در گام نخست بانک مرکزی را از حالت وابستگی به دولت خارج و مستقل خواهیم کرد و در گام دوم، استانداردهای بین المللی بانکی را در نظام بانکی پیاده خواهیم کرد.
وی افزود: بانکهای ما بسیار سنتی هستند و بسیاری از کشورهای منطقه نظام بانکداری مدرن تری از ایران دارند درحالیکه ایرانیان جزو نخستین ملتهایی بودند که پول را شناختند، اما امروز نظام بانکی ما در مقایسه با همسایگان قدیمیتر و سنتی است.
رضایی در خصوص استاندارد سازی بین المللی شبکه بانی کشور ادامه داد: دولت بسیار روی موضوع FATF اصرار داشت، اما اگر همین امروز هم دو لایحه دولت در این باره به تصویب برسد هیچ بانک خارجی حاضر نیست با بانکهای ما کار کند، چون رتبه بندی ریسک بانکهای ما بالاست و استانداردهای بین المللی بانکی وجود ندارد.
وی گفت: هرچه به دولت توصیه کردیم از این فرصت استفاده کند و استانداردهایی نظیر کفایت سرمایه و رتبه بندی مشتریان را پیاده سازی کند توجه نکرد و کفایت سرمایه در بانکهای ما فاجعه آمیز است و در موضوع رتبه بندی نیز، معلوم نیست هر مشتری چقدر میتواند وام بگیرد و به همین دلیل ریسک بالایی دارد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ بنگاه داری بانکها را یکی دیگر از مواردی دانست که باید به سرعت اصلاح شود و افزود: بانک حق ندارد پول مردم را برای خودش مدیریت کند و مجتمع تجاری (مال) و کارخانه فولاد بسازد، اینها جزو انحرافات جدی است که در نظام بانکی ما بوجود آمده است.
وی گفت: پولی که در بانک جمع میشود باید از طرف دیگر به بازار رقابت و بهره روی برود نه اینکه بانک هرکاری دوست داشت با آن پول بکند.
رضایی همچنین با بیان اینکه مسکن یکی از پیشرانهای اقتصاد کشور است افزود: برای مسکن فقط یک بانک وام میدهد. کجای دنیا اینگونه است؟ باید اکثر بانکها بتوانند برای مسکن وام با بازپرداخت بلند مدت ۴۰ و ۵۰ ساله بدهند که این امر هم نیاز به اصلاح دارد.
وی اضافه کرد: در بخش مسکن دولت زمین ارزان را به مردم خواهد داد تا جهش بزرگی در بخش مسکن بوجود بیاید و بافتهای فرسوده را هم در این بخش به کار میگیریم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران همچنین سه دغدغه اصلی مردم را بی ثباتی قیمتها، بیکاری و فاصله دولتمردان از مردم دانست و گفت: بی ثباتی مالی و تغییر روزانه قیمتها یکی از اصلیترین مشکلات مردم است و کسی نمیداند قیمتهای فردا چقدر تغییر خواهد کرد.
وی افزود: برای کنترل موضوع بی ثباتی قیمتها، گرچه این امر با توجه به بودجه جاری امسال دولت کاری بسیار سخت است، اما تلاش میکنیم با ایجاد شوک منفی این روند را متوقف کرده و قیمتها را چند درصد هم کاهش دهیم، اما کار و طرح اصلی ما از سال دیگر که بودجه در اختیار ما خواهد بود شروع میشود و این امر را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
رضایی موضوع بیکاری را دومین دغدغه مردم ایران دانست و گفت: میگویند بیکاری ۱۰ درصد است، اگر شغل را یک ساعت در هفته بدانیم بله، اما اگر شغل را ۲۲ ساعت در هفته بدانیم درصد بیکاری به ۱۸ درصد میرسد و البته بسیاری از جوانان و بانوان کشور بیکارند.
وی افزود: وضع بیکاری در بسیاری از استانها فاجعه است و ۲۰ سال است که نرخ بیکاری آنها با شاخصهای خود آقایان بالای ۱۸ و ۱۹ درصد است و بعد توقع داریم که خودکشی نباشد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ کشور گفت: سومین موضوعی که دغدغه مردم است، بی احترامی و تحقیر مردم و رعایت نکردن کرامت انسانی آنها در ادارات دولتی و خانه نشینی مدیران به بهانه کرونا و فاصله گرفتن دولت از مردم است.
وی افزود: این دولت که حمایتی از مردم در سختیها نکرد، اگر مسئولان هم در کنار مردم نباشند و فاصله بگیرند، چه کسی باید در این شرایط سخت دستی به سر و گوش مردم بکشد؟
رضایی اضافه کرد: من در احترام بخشیدن به مردم و حفظ کرامت انسانی ارباب رجوع پیشقدم خواهم بود.
در مملکت اسلامی که نباید دزد و خلافکار باشد !!! ،....
رئیس جمهور و بقیه ی مسئولین : این مقام یک امانت الهی است( ارثیه ی کسی نیست ! ،) ، او و بقیه ی مسئولین ، خدمتگذار ملت هستند ، و باید این را عملا روزانه ثابت کنند. مردم باید در طرح های عمومی و افتتاح آنها شرکت داشته ، و مراحل پیشرفت آنرا نظاره کنند ، که اگر غیر از این باشد ، زرح ها از نظر زمانی و مادی و معنوی ، منحرف خواهند شد ، و شخص مسئول و سکوت کننده ، بدهکار حق الناس و لازم المحاکمه ، و هر دو عذاب خواهند شد و.......
امکان ندارد رییس یک سازمان ،.....سالم باشد ، و زیر دست او خلافکار ! ، چون باید زود فهمیده و او را معرفی کند !!! ، و بالعکس ! ،....
امام حسین (ع) ، شب عاشورا به یاران و همرزمان خود فرمود: هر کس مدیون است ( انواع حق الناس بدهکار است) ، بر گردد ، که اگر فردا کشته شود ، شهید راه خدا و حق محسوب نمی شود. و......
رستگار و عاقبت بخیر واقعی ، کسیست که ، هیچ نوع حق الناسی بدهکار نباشد و......
نیمه خالی ی لیوان :
باید تفکیک قائل شد بین مسئولی که حقوق میگیرد، با دوست و آشنا که برای کارش مزد نمی گیرد ،.....
در دین برای مسئولین ، نیمه خالی ی لیوان دیده میشود ، پر نبود ، بیت المال و حق الناس پایمال شده (هر مسئولی کم یا بد کار کرده باشد ، عمدا یا سهوا ، حق الناس پایمال کرده...) ! راه نجاتی جز جبران ندارد !، شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد !، هر کس هم سکوت کند ، شریک جرم بوده و عذاب خواهد شد ، سوره انفال آیه 25: وتقو فتنتا.........
چون مقوله حق الناس خدائی و قرآنی و انسانی می باشد ، لذا تا زمانیکه مردم انواع آنرا نشناخته و به آن عمل نکنند ، تذکر و تکرار آن در جاهای مختلف ضروری می باشد .و.......
بنام خدا هیچ پولی نمیخواهد .........
اشتغال زایی ی افسانه ای و باور نکردنی برای تهیه ی مصالح ساختمانی ی مورد مصرف این ساختمان ها ( ده ها میلیون درب ورودی و پنجره و شیشه و مصالح دیگر.......) ، ژاپن نا خواسته این کار افسانه ای را انجام داده ! ولی با متراژ کمتر( چون ژاپن یک پنجم خاک ایران را دارد و یک و نیم برابر جمعیت ایران را ).....تقسیمات را در هر استان و شهر و روستا ، باید از مستحقین و مستضعفین شروع کرد ، و سهم هر کس را در زادگاه خانوادگی اش داد .....اگرما زمین های کشاورزی ( حدود 50 میلیون هکتار) ، کوه ، دره ، کویر و..... را کنار بگذاریم، خیلی سریع و راحت می توان ، به هر ایرانی 6000 متر مربع زمین رایگان داد ( با کمی ی ملاحظات میزات زمین که به هر نفر در زادگاهش زمین بدهند) ، که ملت (نسل ها) تا آخر عمرشان ، اینهمه دلهره ی مسکن ن چند ده متری را نداشته باشند ! .....اگر وضعیت آب مناسب باشد ، خانواده میتواند ضمن ساخت مسکن ، یا سر پناه ، اطاق 20 متری ی مورد نیاز خانواده ، در این زمین 2 ، 3 هکتاری ، انواع میوه و سبزیجات و حبوبات .....مورد نیاز خانواده خود را ( با آموزش) ، با کیفیت بهتر تهیه کند !..... و بقیه ی زمین های کشاورزی ی چند ده میلیون هکتاری ی کشور را برای صادرات اختصاص داد.....و اگر موضوع تامین آب مناسب نباشد ، هر خانواده در این زمین چند هکتاری ، میتواند به تعداد افراد خانواده ، اطاق حدود 20 متری ( یا متراژ دلخواه) ، تهیه کند ! و بقیه زمین خود را با ایجاد دکورهای شکیل ، محلی برای بازی ی بچه ها و برای تفریح خود وخانواده اش کند !......جمعیت را هم کنترل کنیم ، چون در زمانهای قدیم ، جنگ ، روی نفرات محاسبه میشد ، و احتیاج به نفرات زیاد بود ، ولی امروزه جنگ ها الکترونیکی شده ، و نیاز به جمعیت بیشتر از حد نیست( ما همیشه چند میلیون نفر جمعیت جوان داریم....) ، همین جمعیتی که داریم کافیست ! ، با تمام این تفاسیر ، اگر کسی هوس داشتن ن جمعیت زیاد را کرد ، با این وضعی که پیش میرود ، بیشتر از 100 سال طول میکشد که جمعیت ایران ، به 150 میلیون نفر برسد (که نیازی نیست ) ، و ما ( هر خانواده) برای تهیه ی مسکن آنها ، میتوانیم اطاق ها را 2 طبقه کنیم ! ، که دو طبقه کردن اطاق ها یا بنا ، چند هفته یا چند ماه طول خواهد کشید ! ( پس نگرانی ی کمبود مسکن ن ازدیاد جمعیت را نخواهیم داشت ).....مهم تر ، از نگرانی درآوردن نسل هاست !......که اینهمه عقده ی خانه دار شدن برای خانواده های مستحق و مستضعف باقی نخواهد ماند !......سهمیه ماهیانه آب شرب و شستشوی هر خانواده ، به او داده میشود که آنرا در تانکر نگهداری کند ، حال آن خانواده مختار است که آب را صحیح استفاده کند ، یا نا صحیح ، کم آورد ، خودش باید آزاد تهیه کند و.....
اقتصاد را درست کنید باید مثل رییس
جمهور برزیل زمین واگذار کنید و پول برای کار و تولید چاپ کنید و
قرض برای کار وتولید بدهید و بعد
پول را پس بگیرید ، وگرنه دولت
روحانی دومی میشوید .