بامداد امروز با راکت لانگ مارچ
پرتاب فضاپیمای چینی به فضا
چین با موفقیت توانست یک فضاپیمای باری را به فضا پرتاب کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، کارشناسان اعلام کردند پهلو گرفتن فضاپیمای باری تیانژو دو Tianzhou-۲ به ایستگاه فضایی تیانه به صورت کاملا اتوماتیک انجام میشود.
این فضاپیمای باری حامل یک محموله هوشمند مدیریت سیستم برای ذخیره سازی در ایستگاه فضایی است. آژانس فضایی چین اعلام کرد فضاپیمای باری Tianzhou-۲ که توسط راکت لانگ مارچ هفت حمل شده است در حدود ساعت بیست و پنجاه و پنج دقیقه روز شنبه به وقت پکن از مرکز ونگ چانگ در استان هاینان چین به فضا پرتاب شد.
طول این فضاپیما ۱۰.۶ متر است و پس از نصب شدن صفحات خورشیدی بر رویش، عرض آن میتواند به ۱۴.۹ متر برسد. محموله این فضاپیما به دو بخش تقسیم شده است. در قسمت عقب بخش پیشرانه قرار دارد که قطر آن ۲.۸ متر است و بخش جلویی آن کابین محموله است که قطر آن میتواند به ۳.۳۵ متر برسد.
این فضاپیما در مجموع ۱۳.۵ تن وزن دارد. این فضاپیما میتواند محمولهای به وزن ۶.۹ تن را حمل کند و این موضوع سبب میشود این محموله به قدرتمندترین محموله فضایی در جهان تبدیل شود. در مجموع ۳۶ موتور بر روی این فضاپیما نصب شده است.
محموله این فضاپیما شامل نیازهای روزانه فضانوردان و همچنین برخی از تجهیزات سخت افزاری برای انجام دادن آزمایشات میشود. در گذشته، به دلیل حجم عظیم و متنوع این محموله، فضانوردان میبایست با شرایطی کنار میآمدند که بر اساس آن نمیتوانستند ملزومات خود را سریعا پیدا کنند. طراح این فضاپیما برای حل این مشکل، یک سامانه هوشمند مدیریت محموله را ایجاد کرده است.