پخش زنده
امروز: -
با مصرف غذاهای سرشار از کربوهیدرات کامل همچون سبزیجات و غلات و مصرف گوشت کمتر، میتوان از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کاست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری دانشگاه هاروارد؛ پژوهشگران در مقالهای در شماره اخیر نشریه متابولیزم و بیماریهای غدد درون ریز اعلام کردند کسانی که شام سرشار از گوشتهای چرب و هیدروکربنهای تصفیه شده مصرف میکنند بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند.
بیماریهای قلبی عروقی همچون نارسایی قلبی، حملات قلبی یا سکتههای مغزی همه روزه در حال بیشتر شدن هستند و سالانه جان بیش از ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر را در جهان میگیرند.
مصرف مقادیر زیاد چربی اشباع شده، گوشتهای فرآوری شده و قندهای افزوده شده به غذاها، کلسترول شما را بالا میبرد و به تبع آن، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. با مصرف غذاهای سرشار از کربوهیدرات کامل همچون سبزیجات و غلات و مصرف گوشت کمتر میتوان از این خطر کاست.
دکتر یینگ لی و همکارانش در دانشگها هاربین در چین میگویند خوردن شام حاوی مقادیر زیادی مواد گیاهی، با هیدروکربنهای کامل و چربیهای غیر اشباع، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را به ۱۰ درصد کاهش میدهد.
در واقع، با مصرف غذای سالم در وعده شام، به قلب خود کمک بزرگی میکنید. مطالعه بر روی ۲۷ هزار و ۹۱۱ نفر فرد بالغ نشان میدهد مصرف غذاهای گیاهی در وعده شام، فواید بسیاری برای قلب شما دارد.