استاندار فارس:
ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس
۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در استان فارس ایجاد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،استاندارفارس گفت: ۳۸ هزار فرصت شغلی جدید در قالب طرح هر بنگاه اقتصادی به علاوه یک اشتغال در این استان ایجاد شد و مدیریت استان هم کوشید با ارائه تسهیلات و کمکهای مالیاتی و بیمهای از اصناف و تولیدکنندگان حمایت کند.
عنایتالله رحیمی، افزود: بازاریان و تشکلهای بخش خصوصی هر زمان که کشور با مشکل مواجه شده به درستی ایفای نقش کردهاند و اصناف و بازاریان با ایجاد زمینه اشتغال بدون تحمیل هزینه به بخش عمومی و دولت، نقش موثری در رونق اقتصادی ایفا میکنند.
وی ادامه داد: نقش تجار، بازرگانان و رستههای تخصصی آنها در زمان مبارزات انقلاب، پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس و استمرار نظام بسیار با اهمیت بوده و بیشترین میزان کمکهای مومنانه در جهت حمایت از نیازمندان از جانب اصناف بوده است.
ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس ایجاد۳۸ هزار شغل در طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال در فارس
او اظهار داشت: در جریان سیل فروردین ۹۸ شیراز و به دنبال آن شیوع ویروس کرونا یکی از مجموعههایی که صادقانه و خالصانه برای کمک به آسیب دیدگان و نیازمندان وارد عرصه شدند اصناف و بازاریان بودند.
وی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، اصناف، تولیدکنندگان و تجار مسئولانه وارد صحنه شدند و کمبودها را برطرف کردند و هر زمان که اعتبارات دولتی ناکافی بود به بخش بهداشت و درمان هم کمکهایی از جانب خیرین و اتاق اصناف شد.
استاندار فارس، با اشاره به اعمال محدودیتهای کرونایی در استان تصریح کرد: اصناف و بازاریان با نهایت گشاده رویی با این دستورالعملها همکاری کردند و برای کمک به مردم و بخش بهداشت و درمان و کمک به حفظ سلامت شهروندان، کسب و کار خود را تعطیل کردند.
بیشتر بخوانید:
رحیمی اضافه کرد: باید در قالب ارائه تسهیلات و سیاستهای تشویقی در حوزههای مالیاتی و تامین اجتماعی از اصناف حمایت کنیم و اقدامات انسان دوستانه و متعهدانه آنها را ارج بگذاریم.
وی، با تاکید بر لزوم سازماندهی بازار با مشارکت اصناف و استفاده از تجربات دیگر کشورها افزود: در دنیا، دولتها وظیفه برنامهریزی، سیاستگذاری، نظارت و کنترل را بر عهده دارند و اصناف و تشکیلهای تخصیص بخش خصوصی نیز متولی بازار هستند.
او اظهار داشت: اگر خواهان رونق و بالندگی بازار هستیم باید نقش اصناف را پررنگتر ببینیم و تشکلهای بخش خصوصی هم باید خود را متناسب با نیازهای جامعه و پیشرفت فناوری به روز کنند.