• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲
البرز » اقتصادی

صنعت نساجی و پوشاک کشور در مسیر تحول

رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، گفت: تحول شگرف در صنایع نساجی، پوشاک و چرم کشور در راه است.

صنعت نساجی و پوشاک کشور در مسیر تحولبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز البرز، یدالله مالمیر گفت: شعار سال ۱۴۰۰‌ به معنای اتمام حجت رهبر معظم انقلاب با دستگاه های اجرایی و فعالان اقتصادی در بحث تولید، پشتیبانی و مانع زدایی بوده و طی یک وماه نیم گذشته فعالیت های گسترده ای برای خروج صنایع نساجی، پوشاک و چرم کشور و البرز  از بن بست آغاز شده است.

وی اظهار داشت: کارآفرینان صنایع نساجی، پوشاک و چرم البرز  پیروی و حرکت پرشتاب در مسیر تحقق فرمایشات  رهبری معظم انقلاب را  وظیفه شرعی می دانند و در این زمینه طی روزهای اخیر ضمن‌ گفت و گو با مسوولان ،  تلاش وافری را به ویژه در بحث مانع زدایی ها و پشتیبانی ها در دستور کار  قرار داده اند.
مالمیر تحقق کامل شعار تولید، پشتیبانی و مانع زدایی در صنعت نساجی و دیگر صنایع کشور را مستلزم حذف قوانین دست و پاگیر و کاغذ بازی  اداری ذکر کرد و افزود: گره های همه مشکلات جامعه ، حتی چالش های فرهنگی و اجتماعی در گرو تولید، کارآفرینی و توسعه فعالیت های اقتصادی است.

رهایی تدریجی از وابستگی ها ، اولویت نخست صنایع نساجی است
رییس انجمن تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و چرم البرز گفت: این صنایع سال گذشته نیز با وجود کوهی از مشکلات ناشی از تحریم ها ، فرمان رهبر معظم انقلاب در خصوص جهش تولید را محور اصلی و اولویت نخست قرار دادند و برای رهایی تدریجی از وابستگی ها به ویژه در ساخت برخی ماشین آلات به موفقیت  شایان توجهی دست یافتند.
مالمیر با ذکر این نکته که منشا برخی از بزهکاری ها از  بیکاری و مشکلات اقتصادی سرچشمه می گیرد اظهار امید واری کرد با همت والا و همدلی و همراهی مسوولان‌ و بخش خصوصی موانع و دست اندازهای غیر طبیعی در جهت ایجاد اشتغال برطرف شود و پویایی اقتصاد در حد انتظار جامعه  را تجربه کنیم.

تحول در صنعت نساجی با بخشنامه های خلق الساعه همخوانی ندارد
وی از صدور بخشنامه های سلیقه ای و خلق الساعه به عنوان مانعی بزرگ‌ و آفت صنایع نساجی و پوشاک نام برد و اظهار امید واری کرد در نشست های تخصصی مشترک مسوولان و  بخش تولید، این مشکل برای همیشه برطرف شود.
مالمیر گفت: با رفع این چالش ها ،  کارآفرینان صنایع نساجی قادر خواهند بود بدون نگرانی و دغدغه در مسیر افزایش  تولید، ایجاد اشتغال فراگیر و توسعه صادرات برنامه ریزی های بلند مدت داشته باشند.
رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز  تصریح کرد: اگر از صدور و ابلاغ  بخش نامه‌های آلوده به سلیقه های شخصی و دستور العمل های یک شبه و کارشناسی نشده پرهیز شود، به طور قطع بیش از ۵۰ درصد موانع پیش روی بخش تولید از جمله در صنایع نساجی ، پوشاک و محصولات چرم برطرف خواهد شد. 

امنیت سرمایه گذاری ها، گزینه ای مهم در پشتیبانی از تولید است
مالمیر فراهم کردن زمینه  ایجاد و توسعه امنیت سرمایه گذاری را از دیگر راههای گسترش و پشتیبانی از تولید دانست و گفت: هر چه اقتصاد و بازار کشور به ویژه در صنایع نساجی و پوشاک  قابل پیش‌بینی‌تر باشد، ریسک سرمایه‌ گذاری ها کمتر خواهد شد و در نتیجه جذابیت بالاتری برای تولیدکنندگان فراهم می شود.
وی مهم‌ترین راهکار در پشتبانی از تولید را رفع دست انداز های غیر طبیعی در مسیر تولید و صادرات دانست و افزود: در این صورت بستر مناسبی برای تولید کنندگان داخلی فراهم خواهد شد تا در مسیر صحیح افزایش تولید و صادرات و پویایی اقتصاد هدایت شوند.

در انتظار واگذاری بخش مهمی از امور کارشناسی به بخش خصوصی هستیم
وی در ادامه این گفت و گو با استناد  به ماده ۱۰ قانون برنامه ششم توسعه در خصوص واگذاری بخش مهمی از کارها از جمله کارشناسی‌ها به بخش خصوصی گفت: امید است  با اعمال مدیریت کارها که اکنون در کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح است، شاهد بروز این رویکرد مهم باشیم.
مالمیر از اینکه بدنه این کمیسیون مجلس با حضور در استان‌ها و گفت و گو با صنعتگران از نزدیک مشکلات فعالان این عرصه را رصد می کنند ابراز خشنودی کرد.
رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز با تاکید بر ضرورت همکاری‌های بین بخشی در پوشش فعالیت های جهادی و بهره گیری از ظرفیت های کم نظیر در صنایع نساجی استان و کشور گفت: تحقق شعار امسال که می تواند سهم بسزایی در افزایش رضایتمندی عمومی را در پی داشته باشد، در گرو وحدت و همدلی حاکم در مسوولان و کارآفرینان است.

بانک ها برای حمایت کامل از صنایع نساجی وارد صحنه شوند
مالمیر با اشاره به بروکراسی اداری در بانک ها افزود: شرایط اقتصادی کنونی حکم می کند بانک ها اقدامات حمایتی از کارآفرینان صنایع نساجی و سایر بخش های تولید را توسعه دهند و با کاهش بروگراسی در بحث ارائه تسهیلات، مسیر را برای پشتیبانی بیش از پیش از تولید و تقویت اقتصاد کشور هموار کنند.

استان البرز حدود ۲۰۰ کارخانه تولید محصولات نساجی ، پوشاک و چرم دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)