افزایش جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان
از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک میلیون ۵۳۰هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری صدا وسیمای مرکز زنجان؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شد، گفت: در تولید گوشت بوقلمون و سفید هم در کل بیش از ۴۷ هزار تن بوده است.
تاراسی با بیان اینکه طی ماههای فروردین و اردیبهشت سالجاری جوجه ریزی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۸درصد افزایش دارد، گفت: میزان جوجه ریزی یک یک میلیون و ۵۳۵ هزار و ۸۱۰ قطعه بود.
وی با بیان اینکه کمبودی در خصوص نهادههای دامی طیور در استان نداریم، تاکید کرد: نهادههای دامی طیور به اندازه ۴۵ روز خوراک طیور در اختیار مرغداریها قرار میگیرد، ابراز داشت: این نهادهها بین ۱۰ تا ۲۰ روز طول میکشد تا به دست شان برسد.
تاراسی نیاز ماهانه مرغداریهای استان زنجان به کنجاله سویا را ۶ تا هشت هزار تن اعلام کرد و گفت: نیاز به ذرت بیش از دو برابر کنجاله سویا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه از فروردین ماه شاهد افزایش جوجه ریزی در استان هستیم و نهادههای دامی هم به موقع به دست مرغداران میرسد، افزود: امیدواریم دیگر شاهد جوجه ریزی در استان نباشیم.