آبفا خوزستان مکلف به حل مشکل آب در غیزانیه
شرکت آب و فاضلاب خوزستان مکلف شده در کوتاه مدت، علاوه بر تعمیر شبکه آبرسانی، به روستاهای این بخش نیروی آبدار و تانکر آب اختصاص دهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز خوزستان، بخشدار غیزانیه گفت: نوبتبندی آب آشامیدنی در روستاهای این بخش ادامه دارد و شرکت آب و فاضلاب خوزستان باید در کوتاه مدت، علاوه بر تعمیر شبکه آبرسانی، سه نیروی آبدار برای روستاهای غیزانیه تعیین و هشت تانکر به صورت موقت تا رفع مشکلات شبکه آب اختصاص دهد.
رسول ساکی با اشاره به نشست دیروز در استانداری برای رفع مشکل آب آشامیدنی روستاهای غیزانیه افزود: مهمترین مشکل در آبرسانی بینظمی در آبدهی و نبود نیروی آبدار است که به رعایت نشدن نوبت بندی منجر شده است .
وی گفت: حدود یک ماه است که شکستگی بزرگی در یکی از خطوط اصلی آب آشامیدنی غیزانیه به وجود آمده که در نتیجه آن به هفت روستای مدینات، روزنه، غدیر حبسه، شریفیه یک و ۲، هوره سید یوسف و ابوکبیریه آب نمیرسد یا افت شدید فشار دارند همچنین روستاهای ام الطرفه، منسر سگور و طنبور الرویشد نیز با افت فشار آب روبه رو شدهاند.
ساکی دلیل شکستگی خط لوله را دامداران منطقه بیان کرد که برای برداشت آب برای دام خود اقدام به شکستن لوله آب آشامیدنی میکنند که تعمیر آن گاهی یک تا ۲ هفته به طول میانجامد و باعث برهم خوردن نوبت بندی آب روستاها میشود.
وی افزود:نبود ساماندهی خطوط و نصب نشدن کنتور برای مشترکان که سبب استفاده بیرویه از آب شرب برای باغ و دامهای روستایی شده، انشعاب غیرمجاز، نبود نیروی آبدار برای نظم دهی به نوبت بندیها و نبود برنامه منظم نوبت بندی، تاخیر طولانی در تعمیر خطوط، نبود جایگزین برای آبرسانی به روستاهایی که آب آنها قطع شده و قطع مکرر برق در تاسیسات آبرسانی شیبان از جمله مشکلاتی است که باعث تنش در آب روستاهای این بخش میشود.
بخشدار غیزانیه همچنین با اشاره به اختصاص حدود ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی به روستاهای غیزانیه در یک سال گذشته، گفت: فازهای یک و ۲ و سه که برای آبرسانی به دهستان غیزانیه بوده اکنون به طور کامل اجرا شده و فاز چهار نیز که از یک سال پیش برای آبرسانی به تعدادی از روستاهای دهستان مشرحات تعریف شده بود، تکمیل شده است.
ساکی اضافه کرد: هیچکدام از روستاهای بخش غیزانیه به صورت ۲۴ ساعته از آب شرب بهرهمند نیستند و آب به صورت نوبت بندی به آنها میرسد که زمان این نوبت بندی متفاوت است.
بخشدار غیزانیه در ادامه با بیان اینکه شغل بیشتر مردم این بخش دامداری است، گفت: بخش غیزانیه ۲۰۰ هزار راس دام سبک و بیش از ۱۰ هزار راس دام سنگین دارد بنابراین نبود آب آشامیدنی برای دامها مشکلاتی برای اهالی به وجود میآورد که باید راهکاری برای آن اندیشیده شود.