پخش زنده
امروز: -
مدیر باشگاه ورزشی: کارمندان و مربیان باشگاهها نتوانسته اند در ۱۵ ماهی که با تعطیلات کرونایی همراه بودیم از بیمه بیکاری منتفع شوند.
خانم پریسا درشگی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: با توجه به تأثیری که ورزش در سلامت و پیشگیری از بروز بیماریها دارد، متأسفانه کرونا اختلال زیادی را در نحوه عملکرد و بازدهی باشگاههای ورزشی داشته و سلامت جامعه را مختل کرده است.
وی گفت: از آن جا که بسیاری از بانوان برای انجام فعالیتهای ورزشی در پارکها و فضاهای باز مشکل دارند، برخی که از کرونا خلاصی پیدا کرده اند برای بالا بردن توان جسمانی خود به دنبال فعالیتهای بدنی هستند و در تماسهای مکرری که داشته اند خواستار بازگشایی و آغاز فعالیتهای باشگاه شده اند که متأسفانه با توجه به شرایط موجود این کار امکان پذیر نیست و این وضعیت از نظر جسمانی جامعه را تهدید میکند.
مدیر باشگاه ورزشی افزود: در جلسهای که با مسئولان مربوطه داشتیم و خواهیم داشت شرایط را برای آنها بطور کامل توضیح دادیم و قرار شد که بررسیهای دقیقتر و فنی تری در این باره صورت گیرد تا باشگاهها بتوانند با راهکارهای قابل قبول به فعالیت ادامه دهند و در افزایش سلامت روان و جسم جامعه بانوان ایران کمکی بزرگ داشته باشند.
خانم درشگی گفت: در خصوص بروز مشکلات اقتصادی برای مربیان کارکنان و باشگاه داران، گفت: من به عنوان یک کارآفرین و باشگاه دار در تهران برای حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر کار ایجاد کرده بودم و آنها در بخشهای مختلف از جمله مربیگری، منشی، خدمه و کارکنان فعالیت میکردند متأسفانه همه آنها در این مدت ۱۵ ماهه بیکار شده و آسیب دیدهاند.
وی تصریح کرد: بیشترین آسیب علاوه بر کارفرماها و باشگاه داران به مربیانی وارد شده که درآمد اصلی شان از این طریق بوده است و حالا سعی دارند با پرداختن به دیگر مشاغل درآمدزایی داشته باشند.
کارآفرین ورزشی گفت: در شرایط کنونی یکی دیگر از مشکلات مربیان این است که برغم پرداخت ماهیانه حق بیمه هم اکنون با وجود تعطیلی باشگاه ها، اما جایی نیست که به آنها بیمه بیکاری پرداخت کند و آنها از این بخش هم متحمل ضررهای مالی زیادی شده اند که باید از طرف بیمه تأمین اجتماعی بعنوان چتر حمایت به مربیان و بیمه شدگان پرداخت شود که این اتفاق نمیافتد.
خانم درشگی افزود: اکنون وظیفه سازمان تأمین اجتماعی بر دوش باشگاه داران هم افتاده است، زیرا ما علاوه بر اینکه در این چند ماه کلی ضرر کردهایم باید از کسانی که زیر نظر باشگاه فعالیت میکردند هم حمایت کنیم، چون نیروهای تخصصی و حرفهای که سالها برای جذب و پرورش آنها تلاش و برنامه ریزی کرده بودیم در حال پخش شدن هستند و جمع کردن آنها کار راحتی نیست.
وی گفت: مربیان و کارکنان ما در طول دوران همکاری با باشگاه از نظر فنی ارتقا پیدا کردند، ولی متأسفانه هرکدام به دلیل مشکلاتی که در دوران کرونا به وجود آمد به باشگاههای خانگی فاقد مجوز رفته اند، حتی برخی از آنها تغییر شغل دادهاند و این یعنی سرمایه سوزی که باید هر چه سریعتر راهکاری برای آن در نظر گرفت.
مدیر مجموعه ورزشی افزود: امیدوارم مسئولان، مدیران و تصمیم گیرندگان ورزشی برای این مشکل برنامهای داشته باشند، تمام کسانی که بیمه را چتر حمایتی برای خود میدانستند، در این موقعیت به هیچ عنوان دریافتی بابت بیمه بیکاری نداشته اند.
خانم درشگی گفت: البته ناگفته نماند مبلغ یک میلیون و یا ۵۰۰ هزار تومان به حساب برخیها واریز شده است، اما برای دریافت الباقی مطالبات باید در این شرایط کرونایی پلههای وزارت کار و تأمین اجتماعی را طی کنند.
وی افزود: در طول سالها باشگاه داری تمام نیروهای خود را بیمه کرده بودیم و از همان روز اول که ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیلی باشگاهها را اعلام کرد مراحل اداری را برای گرفتن بیمه بیکاری کارکنان انجام دادیم، اما پرداختیهای سازمان تأمین اجتماعی به صورت قطره چکانی و خیلی اندک بوده است.