به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در فصل بهار با شکوفا شدن گلها و بازگشت زندگی به طبیعت بر تعداد موارد آلرژی فصلی با علائمی مانند خارش چشم و آبریزش بینی نیز افزوده میشود. اما ممکن است مصرف برخی مواد غذایی به تسکین آلرژیهای فصلی کمک کنند.
مطالعهای که توسط موسسه ملی سلامت آمریکا منتشر شده است، نشان میدهد که تنوع نداشتن در میکروبیوتای روده، یا باکتریهای خوب در روده بزرگ، با آلرژیهای فصلی مرتبط است. روده میتواند تاثیر مستقیمی بر عطسه، خارش چشم، و دیگر علائم آرژیهای فصلی داشته باشد. از این رو، تمرکز بر شرایط روده بزرگ به جای بینی میتواند عاملی کلیدی در مبارزه با آلرژیهای فصلی باشد.
آب استخوان گوشت سرشار از ال-گلوتامین است که این اسید آمینه به تقویت فعالیت سلولهای ایمنی در روده بزرگ و تسکین بافت پوششی روده کمک میکند ؛ حدود ۷۰ درصد سیستم ایمنی بدن انسان در روده بزرگ قرار دارد و آب استخوان گوشت یک خوراکی کلیدی برای بازسازی جمعیت باکتریهای خوب محسوب میشود.
کفیر نارگیل نیز میتواند تا ۳۰ نوع سویه باکتری خوب مختلف را در خود داشته باشد. تقویت جمعیت باکتریهای خوب در روده بزرگ اهمیت دارد و کفیر نارگیل میتواند سویههای مختلف باکتریهای خوب را ارائه کند.
ریشه
زنجبیل اثر ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در بدن دارد. همچنین، زنجبیل یک اثر شبه آنتی هیستامین در بدن دارد که میتواند به بهبود گرفتگی بینی کمک کند. داروها و مواد آنتی هیستامین میتوانند هیستامینها را مسدود کرده یا کاهش دهند و به تسکین علائم آلرژی کمک کنند. در صورت مصرف منظم، زنجبیل ممکن است اثری مشابه با یکی از داروهای بدون نسخه محبوب در این زمینه داشته باشد.
بسیار شبیه به زنجبیل،
زردچوبه سرشار از خواص ضد التهابی است. همچنین، زردچوبه میتواند التهاب را کاهش دهد که میتواند به بهبود گرفتگی بینی کمک کند.
مصرف
مواد غذایی سرشار از ویتامین C میتواند فواید مختلفی برای بدن انسان داشته باشد که از بهبود عملکرد سیستم ایمنی تا تقویت سلامت پوست را شامل میشود. با این وجود، مواد غذایی سرشار از ویتامین C میتوانند اثری آنتی هیستامین نیز داشته باشند.