شناسایی ۲۰ نوع نان سنتی در هرمزگان
پخت انواع نانهای سنتی در ماه مبارک رمضان، زینت بخش سفرههای افطار و سحر مردم هرمزگان است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: تا کنون حدود ۲۰ نوع نان سنتی در استان شناسایی شده است.
عباس نوروزی افزود: نانهای توموشی، رِهته، دستی، چَمچَمو، کولوکو، حلقهای، شُل شُل، شکری، خرمایی، مهیاوهای و سوراغی از جمله نانهای سنتی هرمزگان است.
بیشتر بخوانید؛ توزیع ۱۰ هزار نان صلواتی در قشموی گفت: برای ثبت نانهای رِهته، دستی، مهیاوهای و سوراغی در فهرست آثار ملی کشور در تلاش هستیم.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: در هرمزگان مراکز پخت و فروش نانهای سنتی فعال است و برخی هم در خانه این نانها را پخت میکنند.
چاشنی اصلی نانهای سنتی هرمزگان موادغذایی به نام مَهیاوه است که از ماهیهای ریز، آب، نمک و برخی سبزیجات درست میشود.