برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین گردشگری خوراک در بندرعباس؛ امشب
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان از برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین "گردشگری خوراک چرا و چگونه" در بندرعباس خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ فائقه اتابک گفت: این کارگاه آموزشی به همت انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان و موسسه حافظان میراث جهانگیریه به صورت رایگان امشب ساعت ۲۰ برای علاقهمندان برگزار میشود.
وی افزود: گردشگری خوراک، نقش بسزایی در فعالیت گردشگر دارد و علاوه بر افزایش اشتغال فرهنگ و هویت یک منطقه را از لحاظ جغرافیایی، تاریخی و مذهبی اثبات میکند.
علاقهمندان برای شرکت در کارگاه آموزشی آنلاین گردشگری با شمارههای ۰۹۱۷۲۸۶۴۱۰۴ و ۰۹۰۱۳۰۵۷۵۷۹ تماس بگیرند.
استان هرمزگان به دلیل همجواری با خلیجفارس و داشتن شرایط خاص آبوهوایی، تنوع غذایی گوناگونی دارد.
برخی از غذاهای سنتی هرمزگان بریانی، گوبولی، حواری، نان تموشی، مهیاوه، سوراغ و پکاره است