برداشت سنجد با ارقام خرمایی، شیرین و بومی از نیمه شهریورآغاز شده و تا نیمه مهر در شهرستان خوروبیابانک به پایان میرسد. سنجد برای درمان بیماری مفاصل، معده و آرتروز مفید است و در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد.
شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک شکوفههای طلایی سنجد در خوروبیابانک