تغذیه در ماه مبارک رمضان چگونه باشد؟
یکی از جنبههای روزه داری در ماه رمضان تاثیر آن در شیوه زندگی و برنامهی غذایی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، در شیوه زندگی ماه مبارک رمضان که با تغییراتی مواجه میشود لازم است مدیریت
درستی پیش بینی و اجرا شود تا صدمهای به سلامت جسمی افراد وارد نشود.
یک کارشناس تغذیه میگوید: هیچیک از وعدههای غذایی در ماه رمضان نباید حذف شود ؛ بهتر است وعده افطار را با یک نوشیدنی گرم آغاز، و یک خوراکی کم حجم مانند خرما میل کنیم و بعد از فاصلهای کوتاه شام صرف شود.
به گفته خانم کاوه ای شام هم بهتر است شامل یک وعدهی غذایی کامل، اما سبک مثل غذاهای لقمه ای باشد. او وعده سحری را مهمترین وعدهی ماه رمضان میداند و میگوید: در این وعده پلو خورشت یا انواع پلوهای ترکیبی با انواع سبزی یا حبوب مثل لوبیا پلو، استانبولی پلو و عدس پلو مناسب است.
او افزود: مصرف سالاد، سبزی و میوهها برای تامین مایعات درماه رمضان اهمیت ویژه دارند و از غذاهای چرب شور و شیرینیهای اشباع باید پرهیز شود چراکه غذاهای پرچرب باعث تشنگی بیشتر، پرنمکها بالا رفتن فشار خون و قندها گرسنگی زود رس میآورند.
کارشناسان تغذیه توصیه میکنند حتما مایعات فراوان بین افطار و سحر شامل آب، آبمیوههای طبیعی و دارای ویتامین سی و چای خیلی کمرنگ مصرف کنید.