بزودی
بهره برداری نخستین لندفیل بهداشتی در مازندران
نخستین لندفیل بهداشتی مازندران برای ساماندهی و بهبود وضعیت بهداشتی دفن زباله شهرداری قائم شهر آماده بهره برداری شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، شهردار قائم شهر گفت:
طرح ساماندهی اصولی زباله یا لندفیل بهداشتی از سال ۱۳۸۹ با مصوبه شورای اسلامی این شهر و اقدامات کارشناسی و تائید سازمانهای شهرداریهای کشور و محیط زیست و پسماند آغاز شد.
عباس صالح زاده با بیان اینکه مرحله نخست این طرح در زمینی به مساحت حدود چهار هکتار اجرایی شد، افزود: نخستین سلول لندفیل بهداشتی با ۱۰ متر ارتفاع تکمیل و نهایی شد.
او گفت: با بهره برداری از این طرح ۴۰ هزار مترمکعب زباله در این مکان دفن بهداشتی خواهد شد.
صالح زاده افزود: این طرح با رعایت شاخصهای فنی و زیست محیطی در مجاورت محل فعلی دپوی زباله شهرستان قائم شهر ایجاد شده است.
شهردار قائم شهر، نفوذناپذیری شیرآبهها ناشی از زبالهها به بسترخاک و چشمهها و چاهها و جلوگیری از ورود آن به رودخانه تلار و نبود زبالهها در منظر عمومی و جلوگیری از انتقال بوی نامناسب زباله به شهر قائم شهر و روستاهای همجوار را از مزیتها و آثار مثبت اجتماعی و زیست محیطی طرح لندفیل بهداشتی زباله در قائم شهر برشمرد.
او خط پردازش زباله را دیگر حلقه زنجیره طرح ساماندهی زباله یا لندفیل بهداشتی در قائم شهر نام برد و گفت: نخستین سری تجهیزات برای نصب درسالنهای خط پردازش زباله به محل طرح رسیده است.
صالح زاده افزود: ۴۰ تا ۶۰ درصد زبالههای ورودی با احداث دوخط پردازش زباله به ظرفیت ۵۰۰ تن پس از جداسازی و کاهش حجم وارد سلول دفن زباله یا لندفیل بهداشتی میشوند.
شهردار قائم شهر اعتبارات طرحهای لندفیل بهداشتی و خط پردازش زباله این شهر را بیش از ۲۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش عمده آنها از محل اعتبارات دولتی و مابقی از بودجه شهرداری قائم شهر تامین شده است.
او ایجاد کارخانه کمپوست و تصفیه شیرآبهها را حلقههای تکمیلی طرح ساماندهی بهداشتی زباله در قائم شهر اعلام کرد که با اجرای کامل آنها مشکل دیرینه پسماند قائم شهر که روزانه ۲۰۰ تن و در ایام تعطیلات تا ۳۰۰ تن زباله تولید میشود برطرف خواهد شد.