با فرآوری محصولات کشاورزی از هدر رفت ۱۱۰ هزار تن محصول کشاورزی جلوگیری میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سال گذشته با فرآوری ۵۰ درصدی محصولات کشاورزی، زنجان در این زمینه رتبه نخست را در بین استانهای کشور کسب کرد.
تاراسی افزود: با فرآوری محصولات کشاورزی از طریق توسعه صنایع تبدیلی ، از هدر رفت بیش از ۱۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در استان جلوگیری میشود.
وی گفت: سالانه حدود سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید میشود.
رئیس جهاد کشاورزی زنجان افزود : کشاورزان این استان ۶۰ نوع محصول باغی و زراعی تولید می کنند که زیتون، انگور، حبوبات، جو، گوجه فرنگی، سیب زمینی و سیر محصولات کشاورزی قابل فراوری استان زنجان است.
تاراسی افزود : استان زنجان در زمینه فرآوری محصول زیتون، رتبه اول و در فرآوری محصول کشمش، رتبه چهارم را در کشور دارد.
تاراسی افزود: با فرآوری محصولات کشاورزی از طریق توسعه صنایع تبدیلی ، از هدر رفت بیش از ۱۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در استان جلوگیری میشود.
تاراسی افزود : استان زنجان در زمینه فرآوری محصول زیتون، رتبه اول و در فرآوری محصول کشمش، رتبه چهارم را در کشور دارد.