پخش زنده
امروز: -
مرگ قابل پیشگیری دهها هزار نفر در انگلیس براثر کرونا، جبهه جدیدی از انتقادها را درباره عملکرد دولت انگلیس گشوده است.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، مرگ قابل پیشگیری دهها هزار نفر در انگلیس و مبدل شدن این کشور حدود ۶۷ میلیون نفری به نخستین قربانگاه بیماران کرونایی در قاره اروپا و پنجمین کشور از نظر بیشترین جان باختگان کرونا در جهان، جبهه جدیدی از انتقادها را درباره عملکرد دولت انگلیس گشوده است.
اندیشکده "بنیاد قطعنامه" (Resolution Foundation) اعلام کرد: تصمیم دولت انگلیس در به تاخیر انداختن قرنطینه زمستانی، "اشتباهی بزرگ" بود و بررسی جامع عملکرد دولت این کشور درباره همه گیری ویروس کرونا، باید موضوع اصلی باشد.
دولت انگلیس برخلاف توصیههای علمی و پزشکی کارشناسان، حتی گروه مشاوران علمی خود، سومین قرنطینه سراسری را تا ماه ژانویه عقب انداخت که اکنون معلوم شده به قربانی شدن دهها هزار نفر دیگر، معادل یک پنجم از مجموع جان باختگان از کووید ۱۹، منجر شد.
به نوشته گاردین، پیش از ژانویه، نشانگان گسترش سریع همه گیری در نقاط مختلف انگلیس، آشکار شده بود.
این اندیشکده اعلام کرد، تعلل دولت در اعمال قرنطینه زمستانی موجب مرگ ۲۷ هزار بیمار کرونایی شد موضوعی که حتی شماری از مشاوران علمی دولت هم به ان اذعان دارند.
پرفسور نیل فرگوسن استاد همه گیری شناسی دانشگاه امپریال کالج لندن و عضو پیشین گروه مشاوران علمی دولت در این باره گفت: اگر دولت محدودیتهای کرونایی و قرنطینه را زودتر اغاز میکرد، شمار قربانیان در این همه گیری نصف میشد.
انگلیس سومین قرنطینه سراسری را از دوماه و نیم پیش اجرا کرده است با این حال همچنان پنجمین کشور دارای بیشترین بیماران کرونایی در جهان است.
دولت انگلیس فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از مثبت شدن نتیجه ازمایش کرونا جان ببازند قربانی همه گیری ویروس کرونا محسوب میکند.
مرکز ملی امار انگلیس در تازهترین گزارش با استناد به گواهیهای فوت صادر شده شمار جان باختگان کرونا در این کشور را بیش از ۱۵۳ هزار نفر اعلا م کرده است.